FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Kladno - FCSL 0:1
Menu Další Zavřít Zavřít

24.kolo, neděle 22.4.2007
SK Kladno SK Kladno
0:1
(0:0)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
SK Kladno: R. Pavlík - J. Šimůnek, M. Farbák, L. Killar, J. Hamouz - T. Cigánek, T. Strnad, R. Šelicha (58. Gecov), V. Kalina - D. Simpson (76. Kousal), P. Veleba (45. Kaciáň)
FC Slovan Liberec: Z. Hauzr - P. Šinglár, P. Košťál, M. Brezinský, T. Janů - P. Papoušek, J. Bílek, I. Hodúr, D. Pudil - W. Parks (55. Blažek), J. Nezmar
Branky: 85. Blažek ŽK: Gecov, Hamouz, Šimůnek, Cigánek - Šinglár. Rozhodčí: Makovička - Gallo, Handlíř, Hrubeš.
Diváci: 2910

Reportáž

Domácí byli v úvodu nebezpečnější, ve 4. minutě se do šance dostával Cigánek, Brezinský ale jeho akci vystavil stop. Tato akce předznamenávala průběh první půle - domácí hráli na brejky. Vyčkávali na naší kombinaci a dlouhými míči hledali rozeběhnuté útočníky.

To naši se snažili o kombinační nátlakovou hru. Balon měli častěji na kopačkách, finální fáze se ale nedařila. Domácí pozorně bránili své pokutové území a většinu střel dokázali srazit.

Závěr půle se hrál vyloženě v naší režii. Hauzr se v brance pouze rozcvičoval a k balonu se posledních 15 minut vůbec nedostal. K první výrazné šanci se dostal ve 38 minutě Papoušek, střela mu ale vůbec nesedla. V poslední minutě první půle ještě hlavičkoval Brezinský, jeho nadějný pokus ale mezi tyče neletěl. Poločas tak skončil 0:0.

Do druhé půle domácí opustili zákopovou taktitku a fotbalu to prospělo. Začalo se hrát nahoru dolu. Ve 49. minutě vedl rychlý brejk našeho týmu Papoušek, přihrál na Hodúra, který uvolnil Pudila. Náš záložník z hranice vápna ale branku netrefil.

V 57. minutě kopal Papoušek přímý kop, balon prošel skrz klubo hráčů až k brankáři, ten byl ale připraven. O dvě minuty později hlavičkoval těsně nad naší banku Kaciáň.

V 76. minutě se po centru skvělého Papouška dostal do vyložené šance Nezmar, z gólové pozice ale trefil jen dobře postaveného brankáře domácích. V 78. minutě mohli skórovat domácí. Odraženého míče se ve vápně ujal Gecov a bombou rozezvučel tyč naší branky. Nutno dodat, že balonu na tyč patrně pomohl konečky prstů brankář Hauzr.

V 85. minutě přišel klíčový okamžik utkání. Papoušek zprava centroval na přední tyč, kde se prosadil dravý Blažek a o tyč rozhodl utkání - 0:1.

V nastaveném čase mohl Blažek přidat druhý gól, po centru Pudila jej však vychytal brankář Pavlík.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pavlů innovation ZOO Liberec
Mediální partneři
eFotbal Rádio Impuls