FC Slovan Liberec | Nový způsob doručení zboží z našeho e-shopu: rozvoz po Liberci
Menu Další Zavřít Zavřít
21.04.2020

Nový způsob doručení zboží z našeho e-shopu: rozvoz po Liberci

marketing
Fanshop na stadionu U Nisy stále zůstává uzavřený, ačkoliv by se podle posledních zpráv mohl znovu otevřít snad už na konci dubna. Stále si však můžete objednávat zboží v našem e-shopu. Místo služeb České pošty jsme letos začali využívat DPD. Místní fanoušci mohou své předem zaplacené objednávky vyzvedávat i na výdejním místě na recepci stadionu U Nisy. Nyní vám ale nabízíme další pohodlnou možnost – a to rozvoz zboží po Liberci (s možností platby při převzetí zboží), ve spolupráci s místní firmou JÍDLO NA KLIK.

Pro objednané zboží tak už nemusíte jezdit na stadion U Nisy, a hlavně nemusíte čekat ani na bankovní převod. Zboží totiž můžete zaplatit při převzetí od kurýra – preferovaným způsobem je platba kartou, ale i platby v hotovosti jsou možné. Cena přepravy po Liberci je 50 Kč. Zboží objednáte standardně v našem e-shopu, pouze u způsobu dopravy vyberete možnost „Kurýr po Liberci: JÍDLO NA KLIK“.

Zboží objednané v pracovní den do 11h by mělo být doručeno ještě v ten samý den v odpoledních nebo večerních hodinách (budete-li doma), nejpozději pak druhý den dopoledne. Objednávky učiněné mimo pracovní dny budou expedované v první pracovní den po objednání.

Aktuální info z Fanshopu: V těchto dnech vyřizujeme více než stovku objednávek, zejména nových slovaňáckých roušek a další desítky průběžně přibývají. Děkujeme za Váš zájem a prosíme o trpělivost. Vaše objednávky průběžně zpracováváme a budeme se snažit dostat je k Vám co nejrychleji.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FotbalPark Liberec Databox
Mediální partneři
Rádio Impuls rtm plus