FC Slovan Liberec | Akademie mládeže FC Slovan Liberec děkuje za podporu od Libereckého kraje
Menu Další Zavřít Zavřít
24.02.2021

Akademie mládeže FC Slovan Liberec děkuje za podporu od Libereckého kraje

Akademie
Fotbalová akademie mládeže obdržela v roce 2020 od Libereckého kraje dvě dotace na svoji činnost, o nichž se více dočtete v tomto článku. Vážíme si všech obdržených finančních prostředků, jelikož nám výrazně napomáhají ke zkvalitňování tréninkového procesu a celkové péči o naše sportovce, a za jejich přidělení děkujeme.

Akademie mládeže spolku FC SLOVAN LIBEREC i v roce 2020 obdržela významnou podporu od Libereckého kraje, a to ve výši 1 000 000 Kč. Tato individuální dotace byla využita především na široké spektrum trenérských služeb, zejména na služby hlavních trenérů, ale i kondičních trenérů, trenérů brankařů nebo služby v oblasti fyzioterapie. Část dotace jsme také použili na pronajímání hřišť, dopravu na mistrovská a přátelská utkání nebo na ubytování hráčů na internátu. Velmi si této podpory vážíme a přejeme si, aby mohla pokračovat i nadále.

Od Libereckého kraje a z projektu Podpory sportovní činnosti mládeže ve sportovních organizacích obdržela mládež spolku FC SLOVANU LIBEREC také dotaci ve výši 200 000 Kč. Náklady tohoto projektu činily 400 000 Kč a tvořily je převážně trenérské služby a ubytování hráčů. Opět se jedná o významnou každoroční podporu naší akademie, díky které můžeme poskytovat sportovní výchovu na profesionální úrovni pro bezmála 400 chlapců a dívek.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ricoh Nisa Liberec
Mediální partneři
Rádio Impuls Hattrick