FC Slovan Liberec | Béčko přivítá v neděli od 10:15 Mladou Boleslav
Menu Další Zavřít Zavřít
07.09.2019

Béčko přivítá v neděli od 10:15 Mladou Boleslav

Redakce
Liberec - Výkony jako na houpačce. Béčko dokázalo v úvodních čtyřech kolech ČFL dvakrát zvítězit. Porazilo Velvary a Teplice „B“, v posledním zápase ale neuspělo, když na půdě rivala z Jablonce neudrželo vedení a soupeři v derby nakonec podlehlo 2:3.

VZOREC HOVOŘÍ JASNĚ

Naše mužstvo prozatím pravidelně střídá výhry s prohrami. V prvním kole porazilo Velvary brankou Yua 1:0, pak neuspělo na půdě Zbuzan, kde si připsalo doposud nejvyšší porážku 0:3. Šlo také o zápas, v němž se jako v jediném střelecky neprosadilo.

Následně si svěřenci trenérů Petra Myslivce s Petrem Papouškem připsali vítězství nad Teplicemi „B“ 2:1, ve čtvrtém kole zase nestačili na Jablonec 2:3.

„Začali jsme aktivně a odměnou byla hezká branka v úvodu utkání. Za pár chvil jsme dali další, ale prý z ofsajdu, takže branka neplatila. Pak nás soupeř přehrával hlavně na naší pravé straně, držel nás Hnízdil, ale po jednom z rohů soupeř nakonec srovnal. Po přeskupení v sestavě jsme se dostali do hry a další pohlednou akcí dali na 2:1 z našeho pohledu. Ve druhém poločase přišel asi zlomový okamžik, kdy šel Petr sám na bránu, ale nedal a ještě se zranil. Pak jsme byli pod tlakem, 2-3 situace které jsme měli, jsme nevyřešili, naopak soupeř dvěma góly otočil duel ze standardních situací.Naše mužstvo potřebuje zapracovat na herním projevu, body se mu však i ve vyrovnaných zápasech daří sbírat. Teď se potká s dalším, z bývalé Juniorské ligy, známým soupeřem,“ komentoval poslední duel druhý zmiňovaný z koučů.

DVOJITÉ PENALTY I OSTRÝ ZÁPAS V ÚSTÍ NAD ORLICÍ

Boleslavští mají za sebou taktéž pořádně turbulentní začátek soutěže. Nejprve porazili na penalty béčko Hradce Králové 0:0 (5:3 na penalty), pak rozstříleli Převýšov 7:0 a následně prohráli na půdě Ústí nad Orlicí 1:2, kde došlo k neshodám mezi hlavním arbitrem Ladislavem Benediktem a trenérem Michalem Pechancem. V posledním kole si Středočeši vyzkoušeli znovu pokutové kopy. Proměnili hned čtyři, ale porážce nezabránili 2:2 (4:5 na penalty).

Utkání Slovanu s Mladou Boleslaví začne v neděli od 10 hodin a 15 minut na Městském stadionu.

NEJLEPŠÍ STŘELCI SLOVANU V SOUTĚŽI

Vrabec – 3
Yu - 2

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ZOO Liberec Databox
Mediální partneři
Hattrick Hitrádio Contact