FC Slovan Liberec | Bonus pro permanentkáře: cesta na fotbal městskou hromadnou dopravou zdarma!
Menu Další Zavřít Zavřít
09.10.2019

Bonus pro permanentkáře: cesta na fotbal městskou hromadnou dopravou zdarma!

marketing
Liberec – Jak už jsme avizovali při domácím utkání proti českobudějovickému Dynamu, držitelé platných permanentních vstupenek mohou nově, díky spolupráci s Dopravním podnikem měst Liberce a Jablonce, využít k dopravě na stadion U Nisy před a po utkání městskou hromadnou dopravu zdarma!

Podmínky využití přepravy zdarma

Doprava v MHD zdarma bude fanouškům poskytována v den konání utkání od dvou hodin před výkopem zápasu do dvou hodin po jeho skončení. Při případné kontrole jízdních dokladů je fanoušek povinen fyzicky předložit svou permanentní vstupenku s označením aktuální sezóny, díky níž mu bude doprava zdarma na stadion i ze stadionu umožněna.
Městskou hromadnou dopravu mohou fanoušci využít na všech libereckých městských linkách v den domácích utkání FORTUNA:LIGY a MOL Cupu.

Jak v MHD na stadion?

K hlavnímu vchodu na stadion U Nisy se nejlépe dostanete autobusovými linkami 13, 24 nebo 26 s výstupem na zastávce Dopravní hřiště, odkud sejdete rovnou k pokladnám před hřištěm s umělým povrchem. Využít ale můžete i linku 12 s výstupem na zastávce Dožínková, odkud se po cyklostezce za chvilku dostanete k Západní tribuně, přičemž z této strany je obvykle umožněn přístup i na ostatní tribuny.
Od vlakového a autobusového nádraží můžete využít tramvajové linky 2 nebo 3 a přestoupit na výše zmíněné autobusy na zastávce Šaldovo náměstí.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AGRO CS a.s. Truhlářstv Hajlek Staco
Mediální partneři
Hitrádio Contact Český rozhlas Liberec