FC Slovan Liberec | Doprovodný program a organizační informace k zápasu proti Slavii
Menu Další Zavřít Zavřít
02.05.2019

Doprovodný program a organizační informace k zápasu proti Slavii

marketing
V sobotu 4. května nás čeká atraktivní duel ve skupině o titul proti pražské Slavii. Opět se můžete těšit na bohatý předzápasový program s fanzónou před hlavním vchodem. Startujeme hodinu před výkopem, tedy v 19 hodin.

Stánek Pivovaru Svijany + autogramiáda

Dospělí návštěvníci mohou opět zkusit své fotbalové umění v soutěži s naším partnerským Pivovarem Svijany, který pro výherce věnoval pětilitrové soudky. Stačí aspoň jednou ze tří pokusů ze značky pokutového kopu trefit soudek zavěšený v brance. Pro prvních šedesát soutěžících, kteří nezískají jednu z výher, bude jako cena útěchy k dispozici jedno speciální točené pivo ve stánku Pivovaru Svijany zdarma.

Pivovar Svijany

Náramky a soutěž FORTUNA:LIGY

Ve stánku Pivovaru Svijany proběhne i autogramiáda dvou hráčů Slovanu, kteří budou navíc rozdávat klubové silikonové náramky, které u příležitosti začátku nadstavby pro fanoušky připravila FORTUNA:LIGA. Když se pak s náramkem vyfotíte, fotku nasdílíte na Instagramu nebo do komentáře pod příspěvek na facebooku FORTUNA:LIGY spolu s hashtagem #finaleligy a UKAŽ KOMU FANDÍŠ, můžete vyhrát zajímavé ceny od ligových partnerů. Více na ligovém webu.

Fanzóna AAA AUTO A ČSOB

Karta FC Slovan Liberec

Opět se můžete těšit na fotbalové šipky, o které byl minule velký zájem. ČSOB, tedy banka, která libereckým patriotům stále nabízí bonusovou platební kartu FCSL, jež umí fungovat i jako permanentka na Slovan, pro výherce i tentokrát připravila zajímavé ceny v podobě originálních dresů Slovanu. Tak neváhejte a přijďte otestovat své fotbalově šipkařské umění.

FOTBALŠIPKY

V předzápasové fanzóně si navíc budete moct zatipovat a získat dárky u prezentačního stánku automobilového partnera FORTUNA:LIGY, společnosti AAA AUTO. A samozřejmě na umělce nebude chybět ani oblíbené kopání na branku s maskotem pro děti.

Organizační informace

Vzhledem k očekávanému zvýšenému zájmu o sobotní duel bude kapacita turniketů a kontrolních míst při vstupu na tribuny posílena na maximum, přesto doporučujeme vydat se na stadion s dostatečným předstihem, abyste se vyhnuli frontám krátce před výkopem. Zároveň nedoporučujeme příchod na Hlavní tribunu po cyklostezce od Energomontáží, a to zejména kvůli velkému množství hostujících fanoušků a možnému zdržení při důkladných kontrolách u vstupů.

Pokud nenastanou mimořádné okolnosti, budou moct po zápase odcházet nejdříve naši fanoušci ze Severní a Východní tribuny. Z Hlavní tribuny bude možné odcházet jen hlavním vchodem (průchod na Západní tribunu zůstane z bezpečnostních důvodů uzavřen). Cyklostezka směrem k Energomontážím bude asi po 10 až 15 minutách po závěrečném hvizdu uzavřena kvůli odchodu hostujících fanoušků ze Západní tribuny.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Procentrum Dineva
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec