FC Slovan Liberec | Hráči Slovanu letos poprvé trénovali v Liberci a v pátek odehrají první přípravný duel (+video)
Menu Další Zavřít Zavřít
16.01.2019

Hráči Slovanu letos poprvé trénovali v Liberci a v pátek odehrají první přípravný duel (+video)

Redakce
Vzhledem k tomu, že hned po úvodních fyzických testech v Praze hráči ligového týmu Slovanu odcestovali na kyperské soustředění, odkud se vrátili až v pondělí večer, absolvovali po dnu volna ve středu první letošní trénink v domácích podmínkách, kde je naštěstí přivítaly teploty nad nulou a od sněhu odklizené hřiště s umělým povrchem.


Středeční trénink začal v posilovně, kde se hráči zapotili při funkčním kruhovém tréninku připraveném kondičním trenérem Egonem Kunzmannem, pak se přesunuli na hřiště s umělým povrchem, kde zvlášť trénovali brankáři pod dohledem Marka Čecha a hráči do pole, kterým se věnoval zbytek trenérského štábu. Speciální program s kondičním trenérem měli rekonvalescenti Knejzlík a Köstl. Následně došlo i na hru na dvě branky na zmenšeném hřišti. A aby toho nebylo málo, zaběhali si pak naši borci ještě na cyklostezce u stadionu.

Podobný program čeká hráče i ve čtvrtek a v pátek už dojde na první přípravný duel proti německému celku FC Oberlausitz Neugersdorf, který se odehraje na umělé trávě v Turnově od 11 hodin. Večer je pak na programu Reprezentační ples v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev.

Ples 2019

V sobotu budou mít hráči A-týmu volno, zato juniory čeká přípravný zápas v Turnově proti domácímu diviznímu celku, s výkopem v 11:00. Ligový tým se znovu sejde v neděli a odjede do Prahy, odkud v pondělí 21. ledna odletí opět do zahraničí, tentokrát na herní kemp do Turecka, kde zůstane až do pátku 1. února a odehraje čtyři přípravné zápasy proti kvalitním zahraničním soupeřům.

Rozpis přípravných zápasů:

18. 1. FC Slovan Liberec - FCO Neugersdorf (GER) (Turnov)
23. 1. Neftči Baku (AZE) - FC Slovan Liberec (Turecko)
26. 1. Jagiellonia Bialystok (POL) - FC Slovan Liberec (Turecko)
28. 1. Partizan Bělehrad (SRB) - FC Slovan Liberec (Turecko)
31. 1. Botev Plovdiv (BUL) - FC Slovan Liberec (Turecko)


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pneu Hnídek Liberecký kraj
Mediální partneři
Hattrick eFotbal