FC Slovan Liberec | Hráčům A-týmu začala letní příprava
Menu Další Zavřít Zavřít
21.06.2021

Hráčům A-týmu začala letní příprava

Tomáš Čarnogurský
Liberec - Svěřenci trenéra Hoftycha se v pondělí dopoledne sešli v Liberci a prvním společným tréninkem zahájili pětitýdenní letní přípravu, během které je čeká celkem sedm přípravných duelů, tři z toho při herním soustředění v Rakousku.

Do tréninku se zapojili nově příchozí Justen Kranthove, Ondřej Novotný a Filip Havelka, jehož hostování ze Sparty se dolaďuje. Kromě nich nastupují do letní přípravy i navrátilci z hostování ve Varnsdorfu Ondřej Lehoczki a Matyáš Kazda, a dále ze Senice brankář Olivier Vliegen. V Liberci se hlásil i ze Slavie hostující Jan Matoušek, o jehož další působení ve Slovanu má klub zájem. Šanci v přípravě dostali i Marek Bína a Tomáš Polyák z B-týmu.

Martin Koscelník a Kamso Mara zatím plní reprezentační povinnosti. Kromě již avizovaných odchodů opouští libereckou kabinu i rakouský záložník David Cancola, kterému skončila smlouva. Další pohyby v kádru mohou nastat v příštích dnech.

Soupiska bude průběžně aktualizována zde. Rozpis přípravných duelů najdete v sekci Zápasy.

Ještě dnes se můžete těšit na rozhovor s koučem Hoftychem, který se mimo jiné vyjádřil k otázkám ohledně možného příchodu Theodora Gebre Selassieho.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Realmont FCC
Mediální partneři
Náš region rtm plus