FC Slovan Liberec | Informace k systému distribuce vstupenek na finále MOL Cupu
Menu Další Zavřít Zavřít
23.06.2020

Informace k systému distribuce vstupenek na finále MOL Cupu

Klub
Ačkoliv se finálový zápas bude hrát na stadionu U Nisy, pořadatelem je FAČR, který pro příznivce Slovanu vyhradil pouze Východní tribunu, včetně mládežnického a rodinného sektoru. Celkově se jedná o zhruba 600 vstupenek (přibližně čtvrtinu povolené kapacity stadionu) v ceně 250 Kč a přednostní právo nákupu budou mít držitelé placených permanentních vstupenek, kteří si včas vyzvedli svou náhradní vstupenku na sobotní nadstavbové utkání proti Baníku Ostrava.

Vstupenky do sektoru domácích vlajkonošů bude distribuovat náš Fanclub svým členům od sobotního duelu proti Ostravě a V.I.P. vstupenky bude řešit marketingové a obchodní oddělení klubu. Vstupenky na zbytek Východní tribuny i do mládežnického a rodinného sektoru se budou prodávat ve Fanshopu na stadionu U Nisy následovně:

• Od středy 24. 6. (od 14:00) do pátku 26. 6. si vstupenky na finále mohou kupovat pouze držitelé placených (tedy nikoliv zdarma vydaných) permanentních vstupenek, kteří si včas, tzn. do úterý 23. 6. vyzvedli své náhradní vstupenky na Baník. Při nákupu musí pro kontrolu předložit svou permanentku i lístek na Ostravu.

• V sobotu 27. 6. (přesnou hodinu ještě oznámíme) si vstupenky na finále už mohou kupovat všichni permanentkáři, kteří si své náhradní vstupenky na Baník vyzvednou na pokladnách (nebo objednají mailem) do čtvrtka 25. 6. Do tohoto data zároveň prodlužujeme rezervaci vstupenek na Ostravu pro permanentkáře. Případný volný prodej vstupenek na Baník tedy začne až v pátek.

• Pokud nějaké vstupenky na finále zbydou, nebo budou posléze uvolněny z původní kvóty pro FAČR, pak budou v prodeji ještě v pondělí 29. 6. pro permanentkáře a v úterý 30. 6. případně i pro ostatní fanoušky.

Platba vstupenek na finále bude z organizačních důvodů možná jen v hotovosti na stadionu U Nisy a vstupenky nelze rezervovat ani platit online. Děkujeme za pochopení!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pavlů innovation La Piazza
Mediální partneři
Rádio Impuls Hitrádio Contact