FC Slovan Liberec | Informace k venkovnímu zápasu proti Slavii Praha (aktualizováno)
Menu Další Zavřít Zavřít
06.08.2019

Informace k venkovnímu zápasu proti Slavii Praha (aktualizováno)

Tomáš Čarnogurský
Vedení klubu zaznamenalo řadu dotazů z řad našich příznivců i transparenty v domácím sektoru týkající se našeho utkání v rámci 5. kola FORTUNA:LIGY na půdě Slavie Praha, které má být dle rozhodnutí Disciplinární komise LFA odehráno bez diváků.

Vedení klubu, hráči i realizační tým rozumí legitimním dotazům našich fanoušků a jsou na jejich straně. Trenér Pavel Hoftych to v sobotu na tiskové konferenci po duelu s Olomoucí řekl jasně: "Každopádně si myslím, že minimálně naši fanoušci by na stadionu být měli. Nevidím důvod, proč by měli mít zakázaný vstup na stadion."

Vedení klubu podniklo příslušné kroky ve snaze umožnit návštěvu tohoto zápasu našim fanouškům, kteří za vzniklou situaci nijak nemohou. Nicméně jsme byli v úterý z Ligové fotbalové asociace informováni, že otevření hostujícího sektoru při aplikaci trestu odehrání utkání bez přítomnosti diváků není v návaznosti na momentálně platný Disciplinární řád možné. Sektor hostů tak v sobotu bohužel bude muset zůstat uzavřený.

Děkujeme všem příznivcům, kteří byli ochotní podpořit naše fotbalisty i v tomto utkání, ačkoliv se nám poslední zápasy výsledkově nevydařily.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AAA Auto Pulsklima
Mediální partneři
Hattrick Rengl