FC Slovan Liberec | Juniorku čeká poslední zápas sezony, vůbec poprvé se utká se Zlínem
Menu Další Zavřít Zavřít
26.05.2018

Juniorku čeká poslední zápas sezony, vůbec poprvé se utká se Zlínem

Redakce
Liberec - Také juniorka o víkendu zakončí sezonu 2017/18. V neděli od 13 hodin přivítá na Městském stadionu Zlín, s nímž změří síly v rámci Juniorské ligy vůbec poprvé. Podaří se jí ukončit sezonu výhrou?

Poprvé

Zlín zamíří v rámci kategorie do Liberce poprvé, neboť si v ročníku 2017/18 odbývá svou premiéru v Juniorské lize. Nevede si ale vůbec špatně! Během základní části si Fastav s 33 body dokráčel pro druhou příčku v moravské části soutěže a zajistil si tak postup do skupiny o titul.

V ní už se forma zlínského týmu poněkud zadrhla. Zejména v domácím prostředí se mu příliš nedařilo, z pěti domácích duelů vybojoval pouze tři body za tři remízy. Z venkovní půdy přidal dvě výhry, což celkově znamená zisk devíti bodů a sedmé místo. Pořadím však může klidně ještě poskočit.

Poskočí Slovan na 4. místo?

Je to totiž právě Slovan, kdo se momentálně nachází před Zlínem na šesté pozici. Náskok našich mladíků činí v tuto chvíli dva body, v případě porážky by tedy klesli za moravské soupeře. Vzhledem k natěsnanosti tabulky však mohou také poskočit, a to klidně až na čtvrté místo.

Pátá Sparta má totiž v současné chvíli na kontě pouze o jediný bod víc, čtvrtý Hradec Králové pak o dva body. Souboj o umístění tedy bude vyrovnaný až do konce. Náš tým se bude chtít v neděli opřít o vynikající nadstavbovou bilanci z domácího prostředí, kde Slovan dosud ve všech zápasech zvítězil.

Přímý souboj

Vůbec první vzájemný souboj těchto soupeřů bude mít rozhodně zajímavý nádech. V posedním duelu sezony se oba celky vydají na maximum, není důvod se šetřit.

Kdo první souboj Slovanu a Zlína v Juniorské lize zvládne a zajistí si tak lepší umístění? To se dozvíme v neděli od 13 hodin na Městském stadionu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Centrum Babylon Hennlich
Mediální partneři
Beat radio Radio Blaník Liberec