FC Slovan Liberec | Libor Kozák odchází do Sparty Praha
Menu Další Zavřít Zavřít
28.05.2019

Libor Kozák odchází do Sparty Praha

Tomáš Čarnogurský
Zanedlouho třicetiletý útočník Libor Kozák přišel do Liberce v lednu po ukončení smlouvy v italském Livornu a uzavřel se Slovanem smlouvu do letošního června. Jeho smlouva byla ukončena k dnešnímu dni a zkušený kanonýr míří do pražské Sparty, kde bude v příští sezóně pokračovat jeho bohatá kariéra.

Libor Kozák v dresu Slovanu nastoupil k 14 ligovým a jednomu pohárovému duelu. Dokázal v nich nastřílet celkem 7 branek, přičemž do historie se zapíše hlavně jeho penaltový hattrick proti Slovácku. Ještě v neděli Libor i přes zranění naskočil z lavičky k Podještědskému derby v Jablonci, osmý gól v modrobílém dresu už si ale bohužel nepřipsal. Svými výkony si vysloužil i pozvánku do reprezentačního týmu Jaroslava Šilhavého.

"Děkuji Slovanu, od pana Karla, přes management klubu, spoluhráče i realizační tým v čele s trenérem Hornyákem, a v neposlední řadě i libereckým fanouškům. Bylo to krátké angažmá, ale v mé kariéře hodně důležité. Proto ještě jednou děkuji za šanci celému Slovanu," řekl pro náš web Libor Kozák.

Liborovi děkujeme za odvedené služby a přejeme mu hodně štěstí a hlavně zdraví v další kariéře.

Zvláštní poděkování si Libor Kozák vysloužil i od Akademie mládeže FC Slovan Liberec, na jejíž chod se rozhodl věnovat významnou částku.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ferona Nisa Liberec
Mediální partneři
Hattrick eFotbal