FC Slovan Liberec | Malinský: Deset bodů je na Liberec málo, chybí nám produktivita
Menu Další Zavřít Zavřít
15.09.2019

Malinský: Deset bodů je na Liberec málo, chybí nám produktivita

Redakce
Liberec - Ocitl se v několika slibných šancích, ani jednu se mu ale využít nepodařilo. Tomáš Malinský v zápase s Teplicemi litoval remízy (1:1), naše mužstvo by bralo radši tři. „Nemyslím, že bychom někdy hráli špatně, ale chybí nám produktivita," řekl hned po zápase.

Slovan chtěl proti Teplicím navázat na výhru (3:1) s pražskou Spartou před vlastními diváky, v předchozích dvou duelech nevybojoval ani bod, když postupně prohrál s Plzní (1:2) a Olomoucí (0:1). Tentokrát přišla také první remíza v sezoně.

„Hned v úvodu utkání jsme dostali smolný gól. Víme, že má Petr Mareš dobrou levačku a nešlo o jeho první gól z podobné pozice. Trefil standardku pěkně. Následně jsme vyrovnali na 1:1 a já měl dvě situace, které mohly skončit gólem," litoval Malinský neproměněných příležitostí.

„Škoda. Měli jsme územní převahu, něco mohlo ve druhé půli do brány spadnout. Na druhou stranu jsme žádnou extra šanci neměli, takže remíza byla asi zasloužená, i když měl být výsledek spíš přikloněn k nám,“ pokračoval rychlonohý krajní záložník.

Ten přiznal, že problémem je hlavně neproměňování šancí. „Je škoda, že se nám utkání s Bohemians bodově nepodařilo a to s Teplicemi vlastně také ne. Musíme začínat sbírat body. Deset bodů je na Liberec prostě málo. Ale zároveň nemyslím, že bychom někdy podali špatný výkon, jen musíme začít dávat branky.“

Za naše mužstvo poprvé nastoupil rumunský záložník Alexandru Baluta, který přišel do Slovanu na hostování z pražské Slavie. „Každý na lavičce může být stejně prospěšný jako každá posila. Bude to jen a jen o něm. Nebudu Alexe hodnotit, neznám ho. Chci ale, aby se dostal do formy a pomohl týmu, pro něj to tak bude nejlepší," přemítal autor dvou gólů z duelu proti Spartě.

„Sice je u nás jen na hostování, takže zase zmizí, ale bude to hlavně o něm. Musí makat a pak třeba přijde i výkonnost,“ uzavřel Malinský.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Aura Medical Crytur
Mediální partneři
Hitrádio Contact Radio Blaník Liberec