FC Slovan Liberec | Organizační pokyny pro návštěvníky finále MOL Cupu
Menu Další Zavřít Zavřít
30.06.2020

Organizační pokyny pro návštěvníky finále MOL Cupu

Klub
LIBEREC (aktualizováno) - Finále MOL Cupu se stále ještě bude hrát ve zvláštním režimu dle aktuálních opatření. Kromě snížené kapacity se jedná i o nutnost rozdělení jednotlivých sektorů s oddělenými vchody. Věnujte prosím pozornost detailním informacím.

Informace ke zvláštnímu režimu vstupu na stadion U Nisy:

V návaznosti na uvolnění hygienických opatření už není nutné brát si s sebou na stadion roušku, ale je nutné pokud možno dodržovat povinné rozestupy! Stadion bude otevřen už 2 hodiny před výkopem, prosíme všechny, aby na zápas dorazili s předstihem.

Hlavní tribuna

Na Hlavní tribunu bude kvůli aktuálním nařízením o striktním oddělení jednotlivých sektorů umožněn vstup pouze novým zadním vchodem (12) přes areál Domova mládeže v Zeyerově ulici! POZOR: Hlavním vchodem (1) se na Hlavní tribunu nedostanete!

Východní tribuna

Pro vstup na Východní tribunu bude sloužit výhradně hlavní vchod (1).

Kotel + Rodinný sektor

Vstupem do sektoru domácích vlajkonošů (4) se bude v aktuálním režimu vcházet i do rodinného sektoru a sektoru Akademie. Pro všechny budou k dispozici toalety i stánek pod kotlem.

Severní tribuna

Na Severní tribunu (sektory A-H) budou otevřené vchody z obou stran (5 a 6).

Západní tribuna

Na Západní tribunu bude otevřen vstup u sektoru hostů (7) i vchod pod obrazovkou (8), kterým však tentokrát nebude možné vcházet na Hlavní tribunu.

Stadion U Nisy



Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Liberec SMC
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec