FC Slovan Liberec | Permanentky můžete pořídit se slevou a dostanete k nim i bonusové dárky!
Menu Další Zavřít Zavřít
06.06.2019

Permanentky můžete pořídit se slevou a dostanete k nim i bonusové dárky!

marketing
Ve čtvrtek 6. června odstartoval prodej permanentních vstupenek na sezónu 2019/2020. Nebude-li v krátkých zprávách na hlavní stránce webu uvedeno jinak, prodej permanentek probíhá v pracovní dny mezi 13-17h na hlavní pokladně stadionu U Nisy. A jako tradičně jsme pro vás připravili i zajímavé bonusy...

K permanentní vstupence letos dostanete dva dárky v celkové hodnotě přes 300 Kč. Jeden si odnesete hned a druhý si budete moct vyzvednout později (při nákupu dostanete dárkový voucher).

Dalším bonusem je slevový poukaz na kvalitně obsazený hudební festival Létofest, který se bude konat 6.-7. září na libereckém letišti. Poukaz můžete uplatnit až do 15. července a s ním pak za vstupenku na oba dny místo 950 Kč zaplatíte jen 690 Kč.

Permanentky 2019/20

Připomínáme, že dosavadní permanentkáři, kteří si svou permanentku obnoví do 28. června, získají slevu 200 Kč a za svou permanentku tak nezaplatí o nic víc než loni! Svou starou permanentku nevyhazujte a vezměte ji s sebou. Její platnost bude prodloužena a kartička bude opatřena označením pro aktuální sezónu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Aura Medical Niosport
Mediální partneři
Náš region Český rozhlas Liberec