FC Slovan Liberec | Přijďte k Nise včas a užijte si i bohatý předzápasový program pro celou rodinu ve fanzóně!
Menu Další Zavřít Zavřít
24.08.2019

Přijďte k Nise včas a užijte si i bohatý předzápasový program pro celou rodinu ve fanzóně!

marketing
V neděli 25. srpna nás čeká atraktivní duel proti pražské Spartě. Opět se můžete těšit na bohatý předzápasový program s fanzónou před hlavním vchodem. Startujeme hodinu před výkopem, tedy v 18 hodin.

Stánek Pivovaru Svijany + autogramiáda

Dospělí návštěvníci mohou zkusit své fotbalové umění v soutěži s naším partnerským Pivovarem Svijany, který pro výherce věnoval pětilitrové soudky. Stačí aspoň jednou ze tří pokusů ze značky pokutového kopu trefit soudek zavěšený v brance. Pro prvních šedesát soutěžících, kteří nezískají jednu z výher, bude jako cena útěchy k dispozici jedno speciální točené pivo ve stánku Pivovaru Svijany zdarma.
Ve stánku se navíc bude konat i autogramiáda dvou fotbalistů našeho A-týmu, kteří budou podepisovat své kartičky i nové týmové plakáty!

Pivovar Svijany

Stánek AAA Auto

Chybět nebude ani stánek ligového automobilového partnera AAA Auto s možností vyhrát zajímavé ceny.

AAA Auto

Stánek Maxi-Tip

Hostestky sázkové kanceláře Maxi-Tip pro vás budou mít připravené bonusy při registraci.

Program pro děti

Také kluci a holky si ve Fanzóně na umělce přijdou na své! Tentokrát bude kromě tradičního kopání na maskota připraven i další sportovní program ve spolupráci s organizátory veletrhu Sport Live (5. 9. 2019 v liberecké Home Credit Aréně). Sladkosti pro účastníky věnovala liberecké společnost MOCCA.

Kopání se Slovánkem

Organizační informace

Upozorňujeme, že příjezd od kruhových objezdů u nákupní zóny Sever kvůli uzavírce mostu v Londýnské ulici stále není možný. Na parkoviště za Západní tribunou se dostanete jen ve směru z ulice Sokolská.
Vzhledem k očekávanému zvýšenému zájmu o nedělní duel bude kapacita turniketů a kontrolních míst při vstupu na tribuny posílena na maximum, přesto doporučujeme vydat se na stadion s dostatečným předstihem, abyste se vyhnuli frontám krátce před výkopem.
Pokud nenastanou mimořádné okolnosti, budou moct po zápase odcházet nejdříve domácí fanoušci. Cyklostezka směrem k Energomontážím bude poté asi po 10 až 15 minutách po závěrečném hvizdu uzavřena kvůli odchodu hostujících fanoušků ze Západní tribuny.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ermeg DPMLJ
Mediální partneři
Rengl eFotbal