FC Slovan Liberec | Přijďte podpořit Slovan v nedělní rozhodující bitvě proti Mladé Boleslavi!
Menu Další Zavřít Zavřít
09.07.2020

Přijďte podpořit Slovan v nedělní rozhodující bitvě proti Mladé Boleslavi!

marketing
LIBEREC - 12. července je výročí založení Slovanu Liberec, letos už dvaašedesáté. Ještě nikdy jsme v tomto termínu nehráli soutěžní zápas, až letos. A bude to dokonce vyvrcholení celé sezóny a rozhodující souboj o návrat do pohárové Evropy. Buďte u toho! Vaši pomoc budou naši hráči potřebovat. Pro permanentkáře jsme připravili narozeninový dárek v podobě vstupenky navíc zdarma!

Permanentky

Držitelé platných permanentních vstupenek (včetně V.I.P. permanentek) mohou pro vstup na svou tribunu (pouze správných vchodem, viz body níže) využít svou permanentku! Nemusí si tedy už vyzvedávat náhradní vstupenku. Vzhledem k současným pravidlům LFA však nemůžeme garantovat místo uvedené na permanentní vstupence. Smí se totiž obsazovat pouze lichá místa v sudých řadách! Jedinou výjimkou jsou rodinní příslušníci, kteří mohou sedět v jedné řadě i vedle sebe. Kvůli tomu bude nutné, aby někteří později příchozí fanoušci zaujali místa v jiných sektorech, avšak v rámci stejné tribuny. Předem děkujeme za respektování tohoto nařízení a vzájemnou ohleduplnost.

Jako narozeninový dárek a malou kompenzaci za dva domácí zápasy, na něž permanentkáři nemohli být na stadionu, si mohou držitelé placených permanentních vstupenek v předprodeji vyzvednout jednu vstupenku na Boleslav navíc zdarma! Pozvěte i svého kamaráda nebo někoho z rodiny a oslavte s námi společně narozeniny Slovanu na stadionu U Nisy! Nabídka platí jen ve čtvrtek a pátek (otevřeno 10-12 a 13-17h). Možné je i zaslání bonusové vstupenky mailem (postačí zaslat jméno a přesné umístění Vaší permanentky na mail eshop@fcslovanliberec.cz).

Vstupenky

Prodej vstupenek pro domácí fanoušky (do vyprodání aktuálně povolené kapacity) v ceně 200 Kč (100 Kč zlevněné pro důchodce a studenty) bude probíhat od soboty 11. července (otevřeno 13-17h).

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne Středa 8. července 2020

Informace ke zvláštnímu režimu vstupu na stadion U Nisy:

V návaznosti na uvolnění hygienických opatření už není nutné brát si s sebou na stadion roušku, ale je nutné pokud možno dodržovat povinné rozestupy! Stadion bude otevřen hodinu před výkopem (tedy od 16h), prosíme všechny, aby na zápas dorazili s předstihem.

Hlavní tribuna

Na Hlavní tribunu bude kvůli aktuálním nařízením o striktním oddělení jednotlivých sektorů umožněn vstup pouze novým zadním vchodem (12) přes areál Domova mládeže v Zeyerově ulici! POZOR: Hlavním vchodem (1) se na Hlavní tribunu nedostanete!

Východní tribuna

Pro vstup na Východní tribunu bude sloužit výhradně hlavní vchod (1).

Kotel + Rodinný sektor

Vstupem do sektoru domácích vlajkonošů (4) se bude v aktuálním režimu vcházet i do rodinného sektoru a sektoru Akademie. Pro všechny budou k dispozici toalety i stánek pod kotlem.

Severní tribuna

Na Severní tribunu (sektory A-H) budou otevřené vchody z obou stran (5 a 6).

Západní tribuna

Na Západní tribunu bude otevřen vchod pod obrazovkou (8), kterým však tentokrát nebude možné vcházet na Hlavní tribunu.

Stadion U Nisy



Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ITADECO AGRO CS a.s.
Mediální partneři
Rengl Rádio Impuls