FC Slovan Liberec | Příprava béčka pokračuje, prohrálo s Varnsdorfem
Menu Další Zavřít Zavřít
17.02.2020

Příprava béčka pokračuje, prohrálo s Varnsdorfem

Redakce
Liberec - Příprava B-týmu pokračuje, parta trenérů Petra Myslivce s Petrem Papouškem vyzvala Varnsdorf. Duel po vyrovnaném výkonu nakonec zvládl lépe soupeř, vykřičníkem zůstává další herní výpadek našeho celku v průběhu zápasu.

Béčko nevstoupilo do duelu s Varnsdorfem pravou nohou, po nevyvedeném výkonu na začátku první půle dvakrát inkasovalo. Následně Slovan dokázal ještě do konce poločasu vyrovnat a do kabin se odcházelo za stavu 2:2.

Branky vstřelili Marek Šíma a Milan Králíček. Po přestávce se hra vyrovnala, oba celky měly šance na skórování, což se nakonec povedlo pouze Varnsdorfu. Béčko prohrálo 2:4 a příští zápas odehraje proti Žitavě.

FC SLOVAN LIBEREC “B“ – VARNSDORF 2:4 (2:2)

Branky Slovanu: Šíma, Králíček.
Sestava Slovanu: Hnízdil - Baláž, Blažek (10. Aussi), Kratochvíl, Gabko - Černický, Knobloch (60. Dvořák), Šíma (46. Mashike) - Daněk, Králíček, Yuzvak (78. Kim).

Komentář trenéra Petra Papouška: Prvních 25 minut jsme hráli špatně a nechávali jsme soupeři hodně prostoru. Když už jsme míč získali, první přihrávkou jsme ho zase ztratili. Soupeř nám dal dva góly, pak jsme se zvedli a srovnali. Začátek druhé půle byl vyrovnaný, ale dva góly po našich chybách zápas rozhodli. Pak měl šance soupeř i my, ale další branka už nepadla.

Přípravná utkání B-týmu


22. ledna Pardubice – Liberec 1:0 (1:0)
25. ledna Liberec – Miedź Legnice 8:1 (3:0)
1. února Liberec - Neugersdorf 1:1 (1:1)
5. února Liberec – Táborsko 2:1 (0:0)
15. února Varnsdorf - Liberec 4:2 (2:2)
21. února Liberec – Zittau
29. února 11:00 Sparta B – Liberec (Strahov)

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Databox Jizerské pekárny
Mediální partneři
Hitrádio Contact Náš region