FC Slovan Liberec | Příprava pokračuje, Slovan hraje ve středu U Nisy s žižkovskou Viktorií
Menu Další Zavřít Zavřít
04.08.2020

Příprava pokračuje, Slovan hraje ve středu U Nisy s žižkovskou Viktorií

Redakce
Liberec - Další přípravné utkání je tu! Slovan už ve středu přivítá na stadionu U Nisy druholigovou Viktorii Žižkov. Duel začíná v 11 hodin a vstupné je zdarma.

FC Viktoria Žižkov

Pražané mají za sebou úspěšnou sezonu ve druhé lize. Na třetí (a první nepostupující) Duklu ztráceli pouhých deset bodů, druhá skončila Zbrojovka a první Pardubice. Právě Východočechy v posledním kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY přehráli 2:1, vítěznou branku si přitom připsal Igor Súkenník, kterého si fanoušci mohou pamatovat z angažmá ve Slovanu.

Viktoria skončila na konečném pátém místě s bilancí 15 vyhraných zápasů, čtyř remíz a 11 porážek. Do přípravy na novou sezonu vkročil žižkovský celek úspěšně, Jablonec porazil brankami Diviše, Žežulky a Březiny 3:1, od deváté minuty přitom prohrával.

Před nadcházejícím ročníkem Viktoriáni oznámili první změny v kádru. Smlouva skončila Egonu Vůchovi a Američanu Luisi Gilovi. Hostování pak nebude pokračovat v případech Tomáše Cabadaje, Davida Čapka, Václava Dudla, Ladislava Martana, kmenového hráče Slovanu Aleše Nešického, Martina Antla a Tadeáše Zemana. Naopak jistý je příchod Daniela Richtera z Ústí, Davida Skopce ze Skolova a zkušeného Lukáš Zoubeleho z Jihlavy.

Poslední vzájemný zápas

Poslední vzájemný přátelský zápas spolu obě mužstva odehrála na konci března roku 2019, přičemž Slovan tehdy v divoké přestřelce vyhrál 4:3 po dvou gólech Romana Potočného a trefách Jakuba Peška s Yuem.

Naše mužstvo vstoupilo do přípravy výhrou a prohrou. V jeden den sehrálo dva zápasy, Chrudim porazilo brankami Michaela Rabušice a Jakuba Peška 2:1, naopak s Přepeřemi stejným poměrem prohrálo. Jedinou trefu omlazené sestavy zapsal Imad Rondič.

Zápas budete moct sledovat jak přímo na stadionu U Nisy, tak prostřednictvím streamu zde! Otevřena bude Hlavní tribuna, na kterou se tentokrát dostanete hlavním vchodem od Dopravního hřiště. Vstupné je zdarma. Předem děkujeme návštěvníkům za dodržování nutných rozestupů.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
11TEAMSPORTS Avej Vending
Mediální partneři
eFotbal Hattrick