FC Slovan Liberec | Režim pro sobotní utkání proti Mladé Boleslavi
Menu Další Zavřít Zavřít
04.06.2020

Režim pro sobotní utkání proti Mladé Boleslavi

Klub
Stejně jako minulý domácí zápas proti Slovácku se i sobotní souboj s Mladou Boleslaví bude hrát ve speciálním režimu dle aktuálních nařízení státních orgánů a Ligové fotbalové asociace. Permanentní vstupenky ani celoroční akreditace vzhledem k velmi omezené kapacitě zatím stále nebudou v platnosti.

Jak už jsme informovali, aktuální protokol Ligové fotbalové asociace vycházející z nařízení státních orgánů umožňuje prozatím přítomnost pouhých tří set osob na stadionu. Z tohoto počtu ale dle pokynů, kterými se klub musí řídit, více než polovinu zaberou jak samotní hráči a realizační týmy, tak televizní štáby, další média, podavači míčů, pořadatelé, zdravotníci, policisté, hasiči, další technický personál, ale i zástupci ligových partnerů a hostujícího klubu.

Dle pokynů LFA mají být zbylé vstupenky využity primárně pro V.I.P. hosty, respektive zástupce sponzorů. Menší část vstupenek opět dostal k dispozici Fanclub jako poděkování za podporu při několika odehraných venkovních duelech.

Na utkání 30. kola proti Baníku Ostrava už by měl být limit diváků navýšen a čekáme na jeho upřesnění. Pak už bychom mohli umožnit vstup alespoň části permanentkářů.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Speditrans Fintex
Mediální partneři
Rádio Impuls Český rozhlas Liberec