FC Slovan Liberec | Slevy pro permanentkáře, evropské dresy a předvánoční provoz e-shopu
Menu Další Zavřít Zavřít
27.11.2020

Slevy pro permanentkáře, evropské dresy a předvánoční provoz e-shopu

marketing
Pro naše věrné fanoušky, kteří si i před letošní sezónou zakoupili permanentní vstupenku, jsme připravili 20% slevu na veškerý sortiment našeho e-shopu. Fanshop na stadionu U Nisy totiž zatím stále musí být zavřený. Jelikož se Vánoce už blíží, upřesňujeme také termíny pro poslední předvánoční objednávky. Tak neváhejte a potěšte své blízké slovaňáckým dárkem!

20% sleva pro permanentkáře

Všichni držitelé permanentních vstupenek na letošní sezónu mohou při objednávce v e-shopu zadat kód SLOVAN20 a na celou objednávku tak získají slevu 20 %. Cena objednávky se automaticky přepočítá hned po zadání slevového kódu a kliknutí na tlačítko "POUŽÍT KUPÓN". Do poznámky při dokončení objednávky musíte jen napsat umístění své permanentky (tribuna, sektor, řada, číslo) a desetimístný číselný kód z její zadní strany. Tato nabídka platí až do Vánoc!

Evropská kolekce

Evropské dresy

V rámci nového e-shopu vám nabízíme praktický konfigurátor dresu, v němž si snadno doobjednáte Vámi zvolený potisk včetně libovolné jmenovky a čísla. Teď jsme do konfigurátoru navíc zařadili oficiální dresy pro EL, které tak doplňují speciální kolekci Evropské ligy. Dostupná je domácí i venkovní varianta v dospělých i dětských velikostech. Pořiďte si pod stromeček originální dres z Evropské ligy!
POZOR! Do Vánoc jsme schopní potisknout a doručit dresy s dodatečným potiskem objednané a uhrazené do čtvrtka 10. prosince (do 12:00).

Předvánoční provoz e-shopu

Po domluvě s naším dopravcem, kterým je společnost DPD, garantujeme, že do Vánoc dodáme zboží (bez dodatečných potisků) objednané a uhrazené do čtvrtka 17. prosince (do 12:00). Raději ale všem doporučujeme, aby nákup nenechávali na poslední chvíli.

Kamenný fanshop na stadionu U Nisy zatím zůstává uzavřený, ale stále máte možnost při on-line objednávce využít výdejního místa na recepci nebo rychlý rozvoz po Liberci za 50 Kč.

Připravujeme pro vás i nové kalendáře na rok 2021 (nástěnné i stolní), které by měly být dostupné od pondělí 7. prosince.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Kraintek Speditrans
Mediální partneři
Rengl Hattrick