FC Slovan Liberec | Slovan odletěl na Kypr. Kdo se dostal do nominace?
Menu Další Zavřít Zavřít
07.01.2019

Slovan odletěl na Kypr. Kdo se dostal do nominace?

Redakce
Po nedělních fyzických testech na FTVS zůstal celý tým v Praze na hotelu. V pondělí ráno naši fotbalisté odletěli na úvodní soustředění zimní přípravy na Kypru. Slovaňácká výprava čítá 9 členů realizačního týmu a 24 fotbalistů, které ještě mohou v průběhu soustředění doplnit další.

V pondělí ráno letěl náš tým z Prahy do Larnaky s přestupem ve Vídni. Domovem pro tento perný týden mu bude kyperské letovisko Protaras. V pondělí večer už byl na programu první trénink. Kteří fotbalisté se dostali do nominace?

Brankáři: Tomáš Hnízdil, Filip Nguyen a Olivier Vliegen
Hráči: Radim Breite, Murphy Dorley (Oscar), Michal Fukala, Matěj Hybš, Taras Kačaraba, Ondřej Karafiát, Martin Koscelník, Ondřej Lehoczki, Tomáš Malinský, Kamso Mara, Elvis Sukisa Mashike, Jan Mikula, Petar Musa, Aleš Nešický, Filip Oršula, Jan Pázler, Jakub Pešek, Roman Potočný, Milan Vrabec, Damjan Vuklišević a Kanghyun Yu

Karel Knejzlík a Daniel Köstl, kteří doléčují zranění, zůstanou v Liberci a budou mít individuální program. Dominik Gembický, Tom Ulbrich a Lukáš Hasalík se budou připravovat s juniorkou. S týmem na Kypr neodcestuje ani brankář Václav Hladký, kterému ve Slovanu v létě končí smlouva a má od klubu svolení jednat s kluby, které o něj projevily zájem. Pokud jednání nedopadnou úspěšně, připojí se opět k našemu týmu.




Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pavlů innovation Masea
Mediální partneři
Hattrick eFotbal