FC Slovan Liberec | Slovan sehraje v sobotu první přípravná utkání proti Chrudimi a Přepeřím
Menu Další Zavřít Zavřít
31.07.2020

Slovan sehraje v sobotu první přípravná utkání proti Chrudimi a Přepeřím

Šimon Knopp
Liberec - Minulá sezóna byla ovlivněna situací způsobenou koronavirem, kvůli čemuž mají hráči před sebou kratší přípravu než obvykle. Již tuto sobotu se Slovan představí v Přepeřích proti dvěma celkům. První zápas s druholigovou Chrudimí je naplánován od 11 hodin, proti domácím Přepeřím nastoupí Slovan od 13:30 hodin. Fotbalový program v Přepeřích bude mít i hudební pokračování.

Už v sobotu odehrají fotbalisté #FCSL první dva přípravné zápasy v nedalekých Přepeřích. Jací další soupeři ještě svěřence trenéra Hoftycha čekají, se můžete podívat v aktualizovaném plánu letní přípravy: ⤵️

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne Pátek 31. července 2020

MFK CHRUDIM

Prvním celkem, který se utká s libereckým áčkem od 11 hodin, bude MFK Chrudim. Tento tým z Pardubického kraje hrál v minulé sezoně druhou ligu, ve které obsadil desáté místo. Hráči Chrudimi posbírali za třicet odehraných kol 36 bodů za 10 výher a 6 remíz. Chrudimští podávali během celé sezóny poměrně vyrovnané výkony, protože se stabilně pohybovali právě kolem desátého místa. Nejlepším střelcem se stal Daniel Vašulín, jenž vstřelil 8 gólů, o jednu branku méně vsítil jeho spoluhráč Petr Rybička.

Na rozdíl od Slovanu Chrudim už jeden přípravný zápas stihla odehrát. Ve středu (29.7.) se utkala s nově postupujícím týmem do první ligy - FK Pardubice. Zápas zvládla hlavně díky prvnímu poločasu, ve kterém vstřelila tři branky. Nakonec se fotbalisté z Chrudimi radovali z výhry 3:2. Trenér chrudimského celku byl výsledkem potěšen, ale přiznal, že měl výhrady k bránění ve druhé půli.

Duel proti Chrudimi budete moct sledovat v živém streamu zde.

FK PŘEPEŘE

Ve druhém utkání, hraném od 13:30, narazí Slovan na domácí Přepeře. Tento rok celek ze semilského okresu hrál ve třetí lize, konkrétně ČFL B. Potkal se tedy s týmy, jako je např. FK Jablonec B, FK Mladá Boleslav B či s naším FC Slovan Liberec B. Ovšem jejich soutěž byla přerušena a nakonec se ani celá nedohrála. Po šestnácti odehraných zápasech patřilo Přepeřím jedenácté místo s 23 body (7 výher a 1 remíza). Přepeře si tedy vedly lépe než béčko Slovanu, kterému patřilo až místo třinácté. Nejlepším střelcem se v Přepeřích stal Marek Volf s 8 góly.

Stejně jako Chrudim i Přepeře stihly odehrát už jeden přípravný zápas. Jejich soupeřem byl Frýdek-Místek. V obou poločasech fotbalisté Přepeří vstřelili po dvou brankách a zaslouženě se radovali z celkového vítězství 4:2.

Pokud se podaří zprostředkovat stream i z tohoto zápasu, odkaz najdete zde na webu nebo na našem Facebooku.

VZÁJEMNÁ UTKÁNÍ

S oběma výše uvedenými kluby se Slovan střetl během příprav v minulých sezónách. "Čerstvější je zápas proti Chrudimi, který se hrál 22. 1. 2020. Slovan tehdy zvítězil 5:2 (gólově se prosadili Beran, Pešek, Kuchta, Mikula a Rondić). S Přepeřemi jsme se naposledy utkali 30. 7. 2019. Po remízovém prvním poločase jsme nakonec zvítězili 6:1 (trefili se Beran, Yu, 2x Musa, Koscelník a Pázler).


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pneu Hnídek Niosport
Mediální partneři
Rádio Impuls Liberecká drbna