FC Slovan Liberec | Těžký los pokračuje! Béčko čekají v neděli Zápy
Menu Další Zavřít Zavřít
12.10.2019

Těžký los pokračuje! Béčko čekají v neděli Zápy

Redakce
Liberec - Těžký los béčka v ČFL pokračuje, po střetnutí se Živanicemi naše mužstvo vyrazí k zápasu s druhými Zápy. Duel se odehraje v neděli od 10 hodin a 15 minut.

Hledání konstantních výkonů

Slovan od začátku soutěže pokračuje v hledání konstantnosti výsledků. Během dosavadních devíti kol střídal vítězství s porážkami, naposledy nestačil na Živanice poměrem 1:4, jedinou branku našeho mužstva vstřelil Dominik Gembický.

„Rozhodla zkušenost a efektivita soupeře, bohužel jsme jí šli naproti naší hloupostí, naivitou a hrou v obou vápnech. Všechny góly padly po našich individuálních chybách, které jsme soupeři nabídli," komentoval trenér Petr Papoušek utkání s Živanicemi.

A-tým zároveň odehrál v pátek přípravné utkání proti druholigovému Varnsdorfu, přičemž šanci dostali právě i hráči béčka. Při remíze 0:0 se na trávníku objevili například Michal Beran a osmnáctiletý záložník kategorie U19 Radim Černický.

Zápy pokukují po vrcholu tabulky

V posledních třech duelech braly Zápy šest bodů. Nejdřív hráči z městečka u Prahy porazili Chlumec nad Cidlinou 2:1 a následně Ústí nad Orlicí 4:2. Minule ale Zápy nestačily na Velvary, které na domácí půdě zvítězily 2:0.

Hráči nadcházejícího soupeře Slovanu jsou v celé soutěži vůbec nejproduktivnější. Doposud nastříleli už 23 branek, sami inkasovali třináctkrát. Zápy kromě Velvar nestačily během svého programu jen na Živanice, s nimiž prohrály 1:2 po penaltách.

NEJLEPŠÍ STŘELCI SLOVANU

Yu 6
Vrabec 4
Gembický 2
Beran 1
Šíma 1
Alibekov 1

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
11TEAMSPORTS AAA Auto
Mediální partneři
Hattrick Liberecká drbna