FC Slovan Liberec | U16 - Albim Cup
Menu Další Zavřít Zavřít
02.10.2018

U16 - Albim Cup

Helena Bláhová
Sobota 29.9. - Neděle 30.9.2018 Areál Modrá

O uplynulém víkendu jsme se zúčastnili výborně obsazeného mezinárodního turnaje v Ústí nad Labem, kde jsme obsadili 11. místo.

18 týmů bylo rozděleno do 3 skupin. Ve skupině jsme postupně narazili na Sigmu Olomouc (0:2), Viktorii Plzeň (0:0), Teplice (1:0 Ježek), Herthu Berlín (0:2) a Manly United (3:1, 2x Vyčítal, Hudák).

Až na zápas s Olomoucí jsme herně na soupeře neztráceli. Velká škoda zápasu s Herthou, kdy jsme dokázali být celý zápas velmi aktivní na soupeřově půlce, bohužel rozhodlo finální řešení v obou vápnech a radoval se tak německý tým, což nás nakonec stálo postup mezi nejlepší.

Druhý den nás čekala skupina o umístění o 7.-12. místo. Sehráli jsme opět kvalitní utkání se zajímavými soupeři - Hradec Králové (0:0), 1.FC Norimberk (1:2 Müller), Riga FS (1:0 Müller) a Slovan Bratislava (0:0). Součet bodů nás nakonec odsoudil k 11. místu. Celkově kluci neodehráli špatný turnaj. Dokázali si, že když dobře a poctivě pracují, mohou se měřit i s těmi nejlepšími týmy v dané kategorii. Turnaj nám také odkryl řadu negativ, na jejichž odstranění budeme pracovat.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Avej Vending Niosport
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Radio Blaník Liberec