FC Slovan Liberec | U16 - Miniturnaj Lubin
Menu Další Zavřít Zavřít
07.11.2018

U16 - Miniturnaj Lubin

Helena Bláhová
Sobota 3.listopadu 2018
FC Slovan Liberec vs. Bristol rovers 1:1 (1:0), hráno 2x30´

Branky: Šolc

Sestava: Yerasov - Soukup (31´ Ješeta), Stibor, Chládek, Kašpar - Kytka, Kabeláč (40´ Tomov), Lupoměský - Vyčítal, Šolc (31´ Müller), Plechatý (16´ Čechovič, 46´ Plechatý)

Zápas se klukům povedl. Proti kvalitnímu soupeři předvedli dobrý výkon. V 1.poločase jsme se dobře dostávali za obranu soupeře, který naopak hrozil z protiútoků. Po přestávce se nám kombinace dařila ještě lépe, bohužel jsme nepřidali druhý gól, a tak nás soupeř v posledních deseti minutách zatlačil a tlak korunoval brankou dvě minuty před koncem po rohovém kopu.

FC Slovan Liberec vs. Zaglebia Lubin 0:4 (0:2), 2x30´

Sestava: Yerasov (31´ Hampl) - Kytka, Stibor, Chládek (55´ Plechatý), Kašpar - Soukup, Ješeta, Vyčítal (15´ Lupoměský) - Šolc (31´ Kabeláč), Plechatý (31´ Tomov), Müller (50´ Šolc)

Druhý zápas následoval rychle za úvodním a v prvních patnácti minutách jsme absolutně nezvládli nástup soupeře. Ve všech činnostech jsme byli horší a zaslouženě 2:0 prohrávali. Následovalo zlepšení naší hry, více jsme se dostávali na míč, ovšem téměř bez ohrožení soupeřovy branky. Druhý poločas už kluci bojovali s únavou a bohužel musíme upřímně říct, že jsme pouze čekali na závěrečný hvizd sudího.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Gasservis Pulsklima
Mediální partneři
Liberecká drbna Český rozhlas Liberec