FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Ervěnice - FCSL 0:5
Menu Další Zavřít Zavřít
08.04.2019

U18 - ČDD, 20.kolo: SK Ervěnice - Jirkov vs. FC Slovan Liberec 0:5 (0:2)

Helena Bláhová
Sobota 6.4.2019 Stadion Mostecká

Povinné 3 body po podprůměrném výkonu.

20.kolo, sobota 6.4.2019, 10:15, Mostecká
SK Ervěnice - Jirkov SK Ervěnice - Jirkov
0:5
(0:2)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Čamrda - Drobný (59´ Zounek), Provazník, Jelínek, Bulejko - Málek, Elbel - Špinka (65´ Čechovič), Bergmann, Bína (46´ Hejl) - Pokorný
Branky: 7´ Drobný, 24´ Špinka, 52´ Provazník, 59´ Elbel, 81´ Bulejko, Rozhodčí: Kolátor - Káš, Fridrikh
Diváci: 20

Reportáž

Dnešní utkání jsme poprvé od zimní přípravy odehráli na dobře připraveném travnatém hřišti v Jirkově. Oko nezaujatého domácího diváka utkání vůbec nenadchlo, dnes fotbal plakal. Pokud někdo čekal hodně branek, tak dnešní výkon vedoucího hostujícího mužstva ho musel zklamat. Domácí za celé utkání neohrozili branku hostí, my jsme předvedli asi nejhorší výkon v tomto ročníku. Soupeř se zatáhl před vlastní pokutové území a my jsme dobývali složitě a komplikovaně obranný blok a branku domácích. Jen díky naší dnešní nemohoucnosti, štěstí a výkonu domácího brankáře, zůstalo skóre pro bojující domácí hráče na konci utkání přijatelné. Dnes nám vázla komunikace, organizace hry, pohyb, moment překvapení, nasazení, zaujetí do hry. Hra byla ze strany Slovanu neurovnaná a kostrbatá. Největším naším soupeřem dnes byla hlava a přístup k utkání některých našich hráčů na trávníku.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Jsem dnes hodně zklamaný a určitě výkony některých hráčů při týmovém hodnocení nepřejdu jen tak. Jediné měřítko dnes snesli krajní obránci, náběhové situace, návraty, snaha o otáčení těžiště, centry do pokutového území, to vše bylo od nich v pořádku. O to více mě mrzí, že tito hráči nastoupili se zdravotním omezením (Bulejko, Drobný) a byli na hřišti vidět. Snažil se i Bergmann, který měl více jak měsíc absenci. Hráčům do hlavy nevidím, ale dnes to prostě týmově a především individuálně nebylo dobré."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Liberecký kraj Nisa Liberec
Mediální partneři
Rengl Beat radio