FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Bohemians 1905 - FCSL 1:2
Menu Další Zavřít Zavřít
24.09.2018

U18 - ČDD, 7.kolo: CU Bohemians Praha vs. FC Slovan Liberec 1:2 (0:0)

Helena Bláhová
Sobota 22.9.2018 Stadion Loko Vršovice

Po slibném začátku a velkém boji jsme 3 body vybojovali.

7.kolo, sobota 22.9.2018, 10:00
Bohemians Praha 1905 Bohemians Praha 1905
1:2
(0:0)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Čamrda - Kavan M. (63´ Špinka), Šorsák, Provazník, Halgaš - Jelínek, Kavan Š. - Krpata, Pokorný (81´ Müller), Elbel - Šíma (89´ Yuzvak)
Branky: 51´ Šíma, 83´ Elbel, ŽK: 71´ Provazník, 84´ Jelínek, Rozhodčí: Vokoun - Zíka, Tsarev
Diváci: 60

Reportáž

1.poločas: Do utkání jsme vstoupili aktivně, byli jsme dominantní v osobních soubojích a na míči. Čtyři tutové brankové příležitosti, především Šíma a Krpata své šance uspěchali. Domácí si nevěděli rady s naší agresivitou a hrou po stranách.

2.poločas: I do druhé půle jsme vstoupili aktivně a hned v úvodu jsme po pěkné kombinaci středem překvapili domácí obranu a Šíma otevřel technickou střelou skóre. Jenže branka skoro jako by nám ublížila a domácí mužstvo zjednodušilo hru a dostalo nás do hlubokého obranného bloku. Naše obrana byla přetížena, na hřišti se začalo spíše bojovat. Po jednom našem zaváhání před naším pokutovým územím srovnal Kuchař 1:1. Soupeř nás ještě více přitlačil a přežili jsme několik závarů před naší brankou, ale Čamrda dnes měl důležité zákroky a podržel mužstvo v kritických situacích. V době největšího tlaku se nám povedl rychlý přechod do útoku a z pravé strany Špinka našel přesně hlavu Elbela, který zvýšil na 2:1 pro nás. Poté jsme měli ještě šance po střele Jelínka a šanci Šorsáka , ale při obou pokusech se vyznamenal brankář Bohemky.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Výborný týmový výkon, hlavně super první poločas. Nasazení, důraz, pohyb. V tom jsme byli lepší. V závěru rozhodla naše větší touha po vítězství, měli jsme tam tři loženky, jsem rád, že jsme jednu z nich proměnili. Takové utkání naši hráči potřebují, jen je škoda, že v této soutěži je jich poskromnu."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Crytur ITADECO
Mediální partneři
eFotbal Český rozhlas Liberec