FC Slovan Liberec | U18 - Příprava: FK Pardubice vs. FC Slovan Liberec 2:1 (1:0)
Menu Další Zavřít Zavřít
28.01.2019

U18 - Příprava: FK Pardubice vs. FC Slovan Liberec 2:1 (1:0)

Helena Bláhová
Sobota 26.1.2019 Stadion Ohrazenice (UMT)

Na těžkém, zasněženém terénu jsme domácím Pardubicím podlehli.

Branky: Yuzvak

Sestava:

1.poločas: Čamrda - Kavan M., Černický, Polyák, Jelínek - Kavan Š., Trajhan - Valenta, Elbel, Yuzvak - Pokorný

2.poločas: Čamrda - Kavan M., Černický, Jelínek, Yuzvak - Kavan Š., Polyák - Žižka, Trajhan, Elbel - Pokorný

Utkání dvou rozdílných poločasů, hrané na sněhu.

1.poločas: V úvodu jsme byli aktivní a vytvořili si několik příležitostí, které jsme nedotáhli do zdárného konce. Od 15. minuty domácí vysunuli presink a byli více nebezpeční, hlavně po stranách, kde jsme se nedokázali srovnat s rychlostí domácích hráčů. Soupeř šel do vedení po precizně provedeném přímém kopu z hranice pokutového území po zbytečném faulu před naší šestnáctkou.

2.poločas: Snaha z naší strany o vyrovnání, vytvořili jsme si tlak, ale bohužel finální koncovka nebyla naší silnou stránkou. V momentě našeho největšího tlaku nás soupeř potrestal, když jsme propadli na levé straně a domácí útočník nikým nekrytý pohodlně zvýšil (2:0). Změnili jsme rozestavení a deset minut před koncem po krásné akci na jeden dotek srovnal hlavou Yuzvak. Mužstvo bojovalo o výsledek až do konce, ale bohužel se vyrovnat již nepodařilo.

Trenér Zachariáš: "Utkání se hrálo na těžkém terénu a splnilo i kondiční charakter, když jsme ho odehráli v deseti hráčích. Zkoušeli jsme některé hráče na jiných postech než jsou zvyklí, a to se projevilo především v prvním poločase, kdy se nám nedařilo pokrýt velmi rychlá křídla domácích. Musím své hráče pochválit za snahu to nezabalit a rvát se o výsledek až do konce. Šancí na to bylo dost, ale naše zbrklost nám to neumožnila. Některé individuální výkony jsou pozitivem do další práce."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
CEWE SECO ZAHRADNÍ TRAKTORY
Mediální partneři
eFotbal Hitrádio Contact