FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Ústí n. L. - FCSL 3:2
Menu Další Zavřít Zavřít
08.06.2018

U18 - ČDD, 30.kolo: FK Ústí nad Labem vs. FC Slovan Liberec 3:2 (1:1)

Helena Bláhová
Středa 6.6.2018 Areál Klíše

Na závěr soutěže jsme prohráli i druhé utkání v řadě a zaslouženě prohráli s domácím Ústím.

30.kolo, středa 6.6.2018, Klíše
FK Ústí nad Labem FK Ústí nad Labem
3:2
(1:1)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Hnízdil (60´ Vik T.) - Provazník, Šorsák, Polyák, Všechovský (46´ Winkler) - Žižka, Jelínek (46´ Horčička) - Špinka (46´ Valenta), Lábek, Yuzvak - Procházka
Branky: 29´ Lábek, 85´ Valenta, Rozhodčí: Kyncl - Košťál, Kolátor
Diváci: 30

Reportáž

1.poločas: Úvod utkání jsme měli pod kontrolou, nevyužili jsme 100% brankové příležitosti Lábka, Yuzvaka a Procházky. Nechali jsme několikrát vyniknout domácího brankáře. Soupeř hrál na dlouhé míče za obranu a z jedné takovéto akce nás ve 13. minutě potrestali vedoucí brankou (1:0). Nadále jsme měli problém s organizací obrany, několikrát nás podržel i náš brankář Hnízdil. Podařilo se nám Lábkem vyrovnat po rychlé akci na jeden dotek, jenže to dnes byl asi jediný světlý moment naší hry (1:1).

2.poločas: Pokračovali jsme v sérii ztrát, naši stopeři měli obrovský problém rozehrát míč, vázla komunikace a přesnost přihrávek. Domácí byli důrazní v osobních soubojích, byli rychlejší a agresivnější a to na nás dnes stačilo. Navíc rozhodly hrubé individuální chyby v zadních řadách, nejdřív Polyák ztratil míč a domácí útočník nekompromisně trestal (2:1). Po deseti minutách bylo ještě hůř, gólman Vik zazmatkoval, minul míč a pro domácího hráče Smutného nebyl problém vstřelit svoji druhou branku zápasu (3:1). V závěru jsme vše vrhli do útoku, ale naše zbrklost a nepřesnost nám brala možnost většího tlaku na domácí branku. Závěrečných deset minut Ústí jen bránilo, přesto se nám Valentou podařilo korigovat výsledek na 3:2. Na více nám již nezbyl čas.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Jsem hodně zklamaný z přístupu některých hráčů, smutné je, že se to opakuje ve druhém utkání po sobě se soupeřem, který by nás neměl porážet. Jenže dnes domácí opět byli více motivovaní, agresivnější, prostě hladovější. Naše triviální chyby nás dostaly do kolen. Je to škoda, hráči si zbytečně pokazili závěr soutěže."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Niosport Zámečnictví Prošek
Mediální partneři
rtm plus Hattrick