FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Slovan B - Teplice B 2:1
Menu Další Zavřít Zavřít
26.08.2019

Béčko skolilo dvěma góly Vrabce Teplice

Redakce
Liberec - Bojovné utkání s týmem, který béčko Slovanu potkávalo už v Juniorské lize. První domácí duel nakonec vyzněl lépe pro naše mužstvo, jenž díky dvěma brankám Milana Vrabce vyhrálo nad Teplicemi "B" 2:1.
3.kolo, neděle 25.8.2019, 10:15
FC Slovan Liberec B FC Slovan Liberec B
2:1
(2:1)
FK Teplice BFK Teplice B
FC Slovan Liberec B: Vliegen - Bína, Dvořák, Kratochvíl, Baláž - Michal, Vrabec (85. Bergman), Petr - Daněk (70. Kim), Mashike, Gembický (70. Gabko)
FK Teplice B: Němeček – Berešík (66. Vobecký), Chodora (62. Ondrášek), Švejda (C), Šup, Zárybnický (46. Kováč), Náhlovský, Mustafič, Radosta, Šimeček, Soungole
Branky: 8. Vrabec, 45. Vrabec – 2. Šimeček. Rozhodčí: Paták – Kubec, Hodek. ŽK: 34. Soungole (TEP). Diváci: 150.

Reportáž

Duel se "starým známým" nezačal pro Slovan vůbec ideálně. Už po dvou minutách hry se prosadil hostující Michal Němeček, k němuž se odrazil míč po centru z pravé strany. Následná bomba z dobrých třiceti metrů zaplula až za Vliegena.

Slovan převzal iniciativu a vzápětí se podařilo vyrovnat Milanu Vrabcovi, jehož bombu zpoza vápna po rychlém brejku ztečoval jeden z obránců tělem za překvapeného Němečka.

Zatímco úvodních deset minut duelu nabídlo dvě branky, další okamžiky už tak ofenzivní nebyly. Ani jeden z celků neměl až do samotného závěru prvního poločasu větší příležitost, pak si ale Slovan vytvořil obrovský tlak.

První ránu ze standardní situace zhruba z pětatřiceti metrů ještě teplický gólman vyrazil, následný centr zase zblokovala obrana, na dělovku Milana Vrabce z velké dálky už ale nikdo nestačil. Němeček si na míč sáhl, nicméně ho vyrazil pouze do horních pater brány.

Druhá půle nabídla jen jednu vážnější situaci a to příležitost Gembického, který trefil tyč. Oba týmy ale už ani jednou neskórovaly a Slovan tak může oslavovat druhé vítězství v ČFL, béčko Teplic porazil 2:1.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Ohlasy trenérů

Petr Papoušek (FC Slovan Liberec): „Vstup do zápasu nám úplně nevyšel a brzy jsme po rohu inkasovali. Následně jsme se však dostali do utkání a vyrovnali střelou Vrabce. Hra byla v dalších minutách vyrovnaná a příliš šancí k vidění nebylo. Minutu před koncem prvního poločasu skóroval po další pěkné střele opět Vrabec a vedli jsme 2:1. Ve druhé půli se hrálo od vápna k vápnu, měli jsme velkou šanci, kdy Gembický trefil tyč. Kluci zápas odbojovali, a i když jsme mohli závěr odehrát lépe, vítězství jsme už udrželi."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KEEN DB Schenker
Mediální partneři
Rádio Impuls Český rozhlas Liberec