FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Hradec Králové 0:3
Menu Další Zavřít Zavřít
02.10.2017

Juniorka vítěznou šňůru neprodloužila, Hradci podlehla 0:3

Redakce
Liberec - V pondělí od 13 hodin nastoupila juniorka proti Hradci Králové a jejím cílem bylo prodloužit svou vítěznou sérii. To se však bohužel nepodařilo. V závěru první půle se Východočeši dostali do vedení a nakonec zvítězili 3:0.
10.kolo, pondělí 2.10.2017, 13:00
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
0:3
(0:1)
FC Hradec KrálovéFC Hradec Králové
FC Slovan Liberec: Kolář – Ulbrich, Prokš, Blažek, Písačka, Petr (73. Baláž), Heppner, Kazda (81. Šustek), Dvořák, Michalec (67. Kristian), Gembický.
FC Hradec Králové: Vízek – Miker, Trávníček (81. Střelec), Brokeš, Krátký, Shejbal, Kundrt, Bexigas (38. Vukčevič), Martinec, Vlkanova (70. Chocholatý), Jukl.
Branky: 41. Miker, 60. Shejbal, 65. Brokeš. Rozhodčí: Slabý - Koval, Novák. ŽK: 76. Baláž – 33. Krátký, 87. Martinec.

Reportáž

Utkání začalo poměrně opatrně z obou stran, poněkud nebezpečněji si však postupně začali počínat hosté. Do zajímavé příležitosti se sice dostal Vlkanova, toho ale vychytal brankář Kolář. Také Slovan se sice osmělil, nicméně ani jedno zakončení nemířilo do prostoru branky. Hra se opět vyrovnala a příliš momentů, které by diváky zvedly ze sedaček, tu nebylo.

Naše juniorka zahrozila rovněž z několika rohových kopů, které zahrávala v krátkém sledu, nicméně ani jednou se brankář Vízek příliš bát nemusel. Když už se začalo zdát, že první půle skončí 0:0, v samotném závěru poločasu zůstal nehlídaný Jiří Miker a překonal Ondřeje Koláře.

Brzy po změně stran se do zajímavé příležitosti hnal Gembický, ale nemířil přesně. Slovan se sice pokoušel o vyrovnání, ale ani po rohu se neprosadil. A přišel trest. Po standardní situaci z blízkosti vápna zakončoval Jan Shejbal a jeho pokus zastavila až síť.

A to nebylo vše. Jen o pět minut později přidal ještě Ondřej Brokeš třetí zásah a rázem to s nadějemi juniorky na body vypadalo špatně. Východočeši si v závěrečné půlhodině s přehledem uhlídali své vedení, čemuž pomohlo i kouskování hry ve formě častých střídání. Hradec Králové tak nakonec pod Ještědem zvítězil 3:0.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Auto Koutek Ermeg
Mediální partneři
Hitrádio Contact Rádio Impuls