FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Slovan B - Živanice 1:4
Menu Další Zavřít Zavřít
06.10.2019

Béčko podlehlo Živanicím 1:4, jediný gól dal Gembický

Redakce
Liberec - Nevydařený zápas, který Živanice ovládly využitím chyb našeho mužstva. Béčko Slovanu bojovalo proti zkušenému soupeři do poslední chvíle, na body ale nedosáhlo. Branku zaznamenal útočník Dominik Gembický.
9.kolo, neděle 6.10.2019, 10:15
FC Slovan Liberec B FC Slovan Liberec B
1:4
(1:2)
TJ Sokol ŽivaniceTJ Sokol Živanice
FC Slovan Liberec B: Knobloch - Baláž (78. Petr), Michal (60. Kratochvíl), Dvořák, Šulc (65. Gabko) - Kim (46. Blažek), Beran, Vrabec - Koscelník, Yu, Gembický (72. Daněk)
TJ Sokol Živanice: Frydrych – Staněk, Herzán (K), Gorol, Buriánek, Petrus (75. Gašpar), Štěpánek (79. Chocholatý), Polák, Nikodem (87. F. Pánek), D. Pánek (83. Hundák), Vyšehrad
Branky: 37. Gembický – 6. Štěpánek, 29. Petrus, 57. Nikodem, 74. Štěpánek. Rozhodčí: Aubrecht – Hányš, Nehasil. Diváci: 135.

Reportáž

Slovanu se utkání s favoritem ze Živanic nevyvedlo. Východočeši poprvé udeřili už v šesté minutě zápasu, když dokázal překonal Knoblocha Pavel Štěpánek. Náš celek se z branky nedokázal dostatečně rychle oklepat a zanedlouho inkasoval podruhé.

Ve 29. minutě vystřelil hostujícímu celku pohodlné dvougólové vedení David Petrus. Modrobílí ještě do pauzy stihli reagovat, ve druhém zápase po sobě skóroval Dominik Gembický a vystřelil Slovanu šanci na body.

Ta vzala za své po přestávce, Živanice výrazně posunul ke třem bodům Jan Nikodem a se svěřenci koučů Petra Papouška s Petrem Myslivcem to nevypadalo dobře. Trenéři ještě zkusili hru oživit dvěma střídáními v krátkém časovém intervalu, leč nezadařilo se.

Čtvrtý zásah do liberecké sítě zaznamenal Pavel Štěpánek, jenž se trefil podruhé v utkání. Béčko Slovanu podlehlo Živanicím 1:4 a okupuje 12. místo v tabulce, soupeř se naopak po zisku tří bodů vyšvihl do čela České fotbalové ligy.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Ohlasy trenérů

Petr Papoušek (FC Slovan Liberec): „Rozhodla zkušenost a efektivita soupeře, bohužel jsme jí šli naproti naší hloupostí, naivitou a hrou v obou vápnech. Všechny góly padly po našich individuálních chybách, které jsme soupeři nabídli."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Inago Naše pekárna
Mediální partneři
eFotbal Hattrick