FC Slovan Liberec | Novinky v mobilní aplikaci FC Slovan Liberec
Menu Další Zavřít Zavřít
13.03.2024

Novinky v mobilní aplikaci FC Slovan Liberec

marketing
Mobilní aplikace, kterou jsme pro vás loni připravili ve spolupráci s našimi partnery ENIGOO a eSports.cz, je průběžně vylepšována. Aplikaci si můžete stáhnout do vašich chytrých zařízení se systémem iOS i Android, případně si na těchto odkazech můžete zkontrolovat, zda máte nainstalovanou aktuální verzi, protože jen v ní vám budou fungovat všechny níže popsané funkcionality a novinky.

Registrace a instalace

Všechny informace k registraci profilu FCSL-ID a instalaci nové aplikace najdete v tomto článku. Stejně tak i přehled všech základních funkcí. Nezapomeňte si ověřit, že máte v nastavení aplikace povolené notifikace, aby vám neunikla žádná důležitá zpráva z klubu. Pro využití všech funkcí aplikace je nutné být přihlášený pod svým FCSL-ID (mail a heslo, které jste zadávali při registraci).

Nákup vstupenek

Nákup jednorázových vstupenek je nyní v aplikaci přehlednější a jednodušší. Můžete si vybrat buďto zrychlený nákup, kde pak zvolíte pouze sektor a sedadlo vám bude přiděleno automaticky dle dostupnosti, nebo si můžete sami vybírat konkrétní místo. Zatímco dříve jste pro tuto možnost byli odkazováni na prodejní portál, nyní můžete konkrétní řadu i sedačku vybrat přímo v aplikaci a zaplatit ji pak buďto online platební kartou, nebo pomocí kreditů, které můžete mít nahrané v aplikaci.

Načítání a přeposílání permanentek

Mnoho z vás má v aplikaci uloženou svou permanentní vstupenku a nemusí tak na stadion chodit s plastovou kartičkou. Nově si ji do aplikace můžete stáhnout jednoduše sejmutím QR kódu z tištěné permanentky (lze při tom využít jak fotoaparát mobilu, tak fotografii uloženou ve fotogalerii).

Výhodou je také možnost "nasdílet" svou permanentku komukoliv dalšímu, pokud na některý zápas nemůžete dorazit. Stačí kliknout na položku Karty ve spodním menu, vybrat konkrétní permanentku (pokud jich máte víc) a zvolit možnost "Přeposlat", kdy se po zadání mailu příjemce odešle jednorázová vstupenka na vybraný zápas. Vaše permanentka pak (na rozdíl od přeposlané vstupenky) nebude při tomto zápase fungovat.

Online bulletin

Byly odstraněny problémy s načítáním bulletinu, které se objevovaly v některých zařízeních při minulých zápasech. Proto je aktuální bulletin dostupný opět exkluzivně v naší mobilní aplikaci a starší čísla jsou pak přidávána do příslušné sekce na webu. Zároveň v bulletinu fungují prokliky, jak z menu do jednotlivých textů, tak i na externí odkazy.

Narozeninová přání

Někteří z vás už využili možnosti popřát někomu blízkému při domácích zápasech, což je další funkce, kterou obsahuje naše aplikace. Najdete ji po rozkliknutí hlavního menu (tlačítko "Více"). Můžete zvolit pouze textové přání, nebo za příplatek přidat i fotografii s oslavencem.

Cizojazyčné verze

Kromě hlavní české verze jsou nově dostupné i anglická a německá verze aplikace. Řeč by se měla automaticky přepínat podle toho, jakou destinaci a jaký jazyk máte v mobilním zařízení nastavené jako primární.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ZOO Liberec Břízky - Euroseal
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Hitrádio Contact