FC Slovan Liberec | A-tým letí na herní soustředění do tureckého Beleku
Menu Další Zavřít Zavřít
21.01.2024

A-tým letí na herní soustředění do tureckého Beleku

Redakce
Liberec/Praha – V neděli před polednem vyrazila liberecká výprava z pražského letiště do turecké Antalye. Kdo se vešel do nominace a jaký program svěřence trenéra Luboše Kozla čeká?

Liberečtí fotbalisté budou mít v příštích dnech základnu v hotelovém komplexu Megasaray Club. Ten se nachází v Beleku, pobřežním letovisku nedaleko od Antalye, největšího města stejnojmenné turecké provincie. Zde budou mít k dispozici tréninková hřiště s přírodním povrchem i potřebné zázemí pro regeneraci. Do Liberce se budou vracet ve čtvrtek 1. února.

Nominace zahrnuje šestadvacet fotbalistů (23 hráčů a 3 brankáři). Včetně trenérů a širšího realizačního týmu čítá naše výprava celkem 39 členů. S týmem odletěl i rekonvalescent Dominik Plechatý, který po operaci křížového vazu v koleni ještě není připraven zasáhnout do zápasů a bude mít individuální tréninkový program.

V průběhu soustředění odehrají hráči Slovanu tři přípravná utkání proti zahraničním soupeřům. Nejprve se střetnou s lídrem bulharské ligy a pak budou následovat dva zápasy proti celkům z polské nejvyšší soutěže. Přesné výkopy těchto duelů budou ještě upřesněny a najdete je zde. Pro aktuální informace sledujte náš web a oficiální profily na sociálních sítích.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Hennlich Banua
Mediální partneři
Hattrick eFotbal