FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Velvary - Slovan B 2:1
Menu Další Zavřít Zavřít
04.03.2024

Béčko těsně nestačilo na lídra tabulky ČFL

Redakce
Velvary/Liberec – Statečný boj, ale bez bodu. Béčko Slovanu prohrálo na půdě lídra tabulky v soubojovém zápase 1:2, Velvary rozhodly brankou z poslední minuty úvodního poločasu. Jedinou trefu našeho mužstva obstaral Martin Kuľha.
16.kolo, sobota 2.3.2024, 14:30
TJ Slovan Velvary TJ Slovan Velvary
2:1
(2:1)
FC Slovan Liberec BFC Slovan Liberec B
TJ Slovan Velvary: Spilka – Šimkovský, Drozda, Rubeš, Chábera, Havránek (65. Trávníček), Šustr, Nathan Sunday (46. Kott), Keenan (86. Kolařík), Žežulka, Jakab (78. Dobiáš)
FC Slovan Liberec B: Musil – Winkler, Kuľha, Michal, Machotka – Kop (86. Papoušek), Lexa, Hudák – Meskhi (62. Málek), Hadaščok, Lupoměský (75. Šolc)
Branky: 33. Jakab, 44. Rubeš – 37. Kuľha (Lupoměský). ŽK: 81. Chábera – 22. Winkler, 87. Hadaščok. Rozhodčí: Vít – Vojtěch, Arnošt.Diváků: 290.

Reportáž

Velvary poztrácely v podzimní části aktuálního ročníku body pouze ve čtyřech zápasech, jen jednou pak prohrály. Úvodní vzájemný duel sezony skončil prohrou našeho mužstva 2:4, tentokrát byl herní obraz vyrovnanější.

Duel, který se odehrával na umělém trávníku, příliš šancí nenabídl. Všechny branky padly v posledních patnácti minutách úvodního poločasu. Velvary si vzaly vedení, které ztratily, zpět ve 44. minutě, kdy zužitkovaly standardní situaci.

Slovan na druhou inkasovanou branku odpovědět nedokázal a soupeři podlehl 1:2. V tabulce se nic zásadního nemění, Velvary dál figurují na jejím čele, naše mužstvo je osmé s 19 body, rozestupy jsou ovšem minimální. V dalším utkání výběr trenéra Jakuba Haranta přivítá na domácí půdě předposlední Přepeře.

Ohlasy trenérů

Jakub Harant (FC Slovan Liberec): „V zápase jsme se prosadili po dobře sehraném rohovém kopu Lupoměského. Bohužel do poločasu domácí skóre otočili na svou stranu. Zejména druhý branka ze standardní situace minutu před koncem první půle hodně mrzí. V zápase na malé umělé trávě převládal spíš boj než fotbal. Kluci zápas na půdě prvního týmu tabulky poctivě odpracovali, ale do situací před brankou soupeře jsme se dostávali minimálně nebo je řešili špatně.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
11TEAMSPORTS ITADECO
Mediální partneři
Náš region rtm plus