FC Slovan Liberec | Ohlédnutí za Reprezentačním plesem FC Slovan Liberec (+video)
Menu Další Zavřít Zavřít
08.01.2024

Ohlédnutí za Reprezentačním plesem FC Slovan Liberec (+video)

Tomáš Čarnogurský
Liberec – V sobotu 6. ledna proběhl na tradičním místě, tedy v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev, Reprezentační ples našeho klubu. Čtyři stovky hostů si užily vydařenou akci s podtitulem „Když Slovan tančí“. Ve článku najdete i fotogalerii a video sestřih.

Celým večerem provázel hosty liberecký patriot a populární herec Ladislav Hampl. Úvodní slovo obstaral jako tradičně prezident klubu Ing. Zbyněk Štiller. O hudební produkci k tanci i poslechu se postaral skvělý Moondance Orchestra, tedy orchestr Martina Kumžáka, který doprovází i tanečníky v populární televizní soutěži StarDance, se sólisty, kterými byli Dasha, Naďa Wepperová, Dušan Kollár a Michal Cerman. Několika tanečními výstupy zaujal olympijský medailista a mistr světa ve vodním slalomu Vavřinec Hradilek a jeho taneční partnerka Kateřina Bartuněk Hrstková, tedy finalisté loňského ročníku StarDance.

V průběhu plesu bylo také vyhlášeno několik hráčských anket. Jednou z nich byla nejhezčí branka našeho ženského týmu. Tu vstřelila Aneta Buryánová v duelu proti pražské Slavii. Jako nejhezčí gól našeho mužského A-týmu fanoušci zvolili dělovku Ivana Varfolomejeva ze zápasu proti Teplicím. Hned šestkrát byl na podzim zvolen hráčem zápasu Ľubomír Tupta a stal se tak hráčem podzimu 2023.

Nechyběla ani bohatá tombola od partnerů plesu, kterými byly společnosti Preciosa, Tipsport, AUTO KP Plus, 11teamsports, AAA AUTO, Clarion Grandhotel Zlatý Lev (CPI Hotels), Canis, Indus, Jafra, Pivovar Svijany, Pregis, Pytloun Hotels a Ristorante La Piazza. Bonusovou cenu (dvě vstupenky na utkání českého národního týmu v základní skupině turnaje EURO 2024 v Německu) věnoval FC Slovan Liberec.

Po půlnoci akce vrcholila vystoupením libereckého zpěváka Jakuba Děkana, kterého na kytaru doprovodil Romuald Klemm a následně i náš kustod Petr Ulihrach. Všichni účinkující přispěli k vydařenému večeru, sklidili velký aplaus a my jim ještě jednou děkujeme!

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
SMC NET-SYSTEM
Mediální partneři
eFotbal Beat radio