FC Slovan Liberec | SLOVAN KEMP 2023
Menu Další Zavřít Zavřít
10.08.2023

SLOVAN KEMP 2023

Mikuláš Borkovec
V červenci se konal další ročník příměstského fotbalového kempu pod záštitou klubu FC Slovan Liberec. Kempu se zúčastnilo nad 80 dětí. Kemp byl určen pro děti narozené v letech 2011 - 2016. Oproti předchozím ročníkům bylo k vidění velké zastoupení z řad regionálních klubů. Mezi kluby byly k vidění i prvoligové celky. Každý den byl plný fotbalových aktivit, které děti motivují k dalšímu rozvoji. Vedle tréninkových jednotek bylo pro mladé fotbalisty připraveno spoustu zábavy, her a soutěží.

Pro hráče si trenéři připravili opravdu pestrý fotbalový program. Hráči si formou her a fotbalového vybavení vyzkoušeli fotbalový biatlon, fotbalový curling, fotbalovou únikovku, fotbalový přespolní běh a mnoho dalšího. Součástí kempu byla i návštěva liberecké HOP Arény, trénink techniky a kooperační hry. Děti se tak mohly zúčastnit fotbalových her a soutěží, ale také se učit nové dovednosti a techniky. Kemp byl zakončen velkým turnajem Mistrovství světa, následovalo vyhlášení a předání cen za účast na kempu.


FC Slovan Liberec se tak opět připojil k iniciativám, které podporují rozvoj mládeže a sportu směrem pro regionální fotbal. Kemp je skvělou příležitostí pro děti, jak se seznámit s fotbalem, s novými kamarády, zlepšit své dovednosti a zároveň se dobře bavit. Organizátoři kempu byli také spokojeni s průběhem a hlavně s tím, jak se děti bavily a jak se zlepšovaly ve svých fotbalových dovednostech. U dětí bylo k vidění spousta radosti a nadšení po celý kemp, za Akademii mládeže moc děkujeme za vaši přízeň a budeme se těšit na další ročník.



Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Liberecký kraj 11TEAMSPORTS
Mediální partneři
Hattrick Radio Blaník Liberec