FC Slovan Liberec | Ženský tým zahájil zimní přípravu v Liberci
Menu Další Zavřít Zavřít
18.01.2024

Ženský tým zahájil zimní přípravu v Liberci

Redakce
Liberec - V úterý 16. ledna začala společná část zimní přípravy našeho ženského A-týmu. Liberecké fotbalistky se budou připravovat na jarní část mistrovských soutěží, které odstartují v březnu.

Slovaňačky jsou po podzimní části ligové soutěže a deseti odehraných kolech na čtvrtém místě. Jak hodnotil podzim realizační tým, si můžete přečíst v tomto obsáhlém rozhovoru s asistentem Jaroslavem Dittrichem.

Kádr našeho týmu by v zimní přestávce neměl doznat větších změn a do jara půjde s ambicí udržet a případně i vylepšit stávající čtvrté místo a probojovat se tak opět do skupiny o titul. Na začátku března odehrají liberecké fotbalistky domácí pohárové čtvrtfinále proti hráčkám ostravského Baníku a pak už přijdou na řadu zbývající čtyři kola základní části ligové soutěže následované šestikolovou nadstavbou. Aktualizovaný rozpis mistrovských zápasů najdete v sekci Ženy/A-tým/Zápasy.

Ještě předtím ale čeká svěřenkyně trenérů Myslivce, Dittricha a Janošíka sedmitýdenní společná příprava, během níž mají v plánu odehrát několik přípravných zápasů, a to jak proti ženským týmům, tak proti mládežníkům.

Předběžný rozpis přípravných zápasů:

27. 1. FCSL – Oberlausitz U15
3. 2. Wroclaw – FCSL
11. 2. Bischofswerda – FCSL
17. 2. Doubí U15 – FCSL
23. 2. FCSL – Sparta

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Kraintek Profipoint
Mediální partneři
rtm plus Hattrick
×
Odehráno v 15:00
FC Baník Ostrava
FC Slovan Liberec
×
Dnes v 10:15
FK Mladá Boleslav B
FC Slovan Liberec B