FC Slovan Liberec | B-tým v neděli v Doubí vyzve předposlední Přepeře
Menu Další Zavřít Zavřít
08.03.2024

B-tým v neděli v Doubí vyzve předposlední Přepeře

Ondřej Marko
Liberec - Béčko se v rámci 17. kola ČFL utká s Přepeřemi, které drží předposlední příčku v tabulce. V zápase může navázat na svou výtečnou podzimní formu, kdy neprohrálo celých osm utkání v řadě. Utkání se odehraje již tuto neděli od 10:15 na umělém trávníku Sokola Doubí.

Béčko se přes zimní přestávku zatím nenaladilo do vítězné formy. Od přátelského utkání s Českou Lípou z konce listopadu totiž další výhru nepřidalo. V průběhu ledna a února odehrálo celkem šest přípravných zápasů, přičemž nevyhrálo žádný. V přípravě se utkalo s rezervami Mladé Boleslavi, Plzně a Dukly Praha, dále s Ústím nad Labem, Varnsdorfem a německým Oberlausitzem.

Svou jarní sezonu v České fotbalové lize započal B-tým minulý víkend ve Velvarech. Proti lídrovi tabulky předvedl statečný výkon, konečným výsledkem však byla prohra 1:2. V tabulce je Slovan na osmé pozici s 19 získanými body. Shodně bodů má Kolín, o jeden méně Mladá Boleslav B. Nejblíže se nachází Brozany a Jablonec nad Nisou s 24 body, následuje Chlumec nad Cidlinou s 25.

FK Přepeře - těsné předposlední místo

Přepeře v posledním kole narazily na rezervu Hradce Králové, které podlehly 0:2. Během zimní přípravy sehrály tři duely, přičemž nejprve si připsaly remízu (2:2 s Mladou Boleslaví), poté prohru (0:2 s Duklou Praha) a následně výhru (pražský Motorlet porazily jednoznačným výsledkem 9:1).

Celek z Turnovska se nachází na předposledním místě tabulky, z 16 odehraných kol má totiž pouhé tři výhry, čtyři remízy a devět proher. Se 13 body má pouhý tříbodový náskok na poslední Teplice. Na druhou stranu, na Pardubice ztrácí pouze jeden bod, na Hradec Králové a Českou Lípu dva.

Utkání 17. kola ČFL se odehraje již tuto neděli od 10:15 na stadionu Sokola Doubí!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KEEN Eurovia
Mediální partneři
rtm plus Hitrádio Contact
×
Dnes v 15:00
FC Baník Ostrava
FC Slovan Liberec
×
Dnes v 10:15
FK Mladá Boleslav B
FC Slovan Liberec B