FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Slovan B - Přepeře 2:1
Menu Další Zavřít Zavřít
10.03.2024

Béčko slaví tři body! Přepeře skolil dvěma brankami Hudák

Redakce
Liberec – Rezerva Slovanu nastoupila poprvé v jarní fázi sezony ČFL na domácím hřišti. V Doubí odehrála vyrovnané utkání, skóre otevřely Přepeře zásluhou Nováka, pak ale dvěma brankami otočil duel Jakub Hudák. Naše mužstvo zapsalo do tabulky skupiny B tři body za výhru 2:1.
17.kolo, neděle 10.3.2024, 10:15, UMT Doubí
FC Slovan Liberec B FC Slovan Liberec B
2:1
(1:1)
FK PřepeřeFK Přepeře
FC Slovan Liberec B: Hasalík – Lehoczki, Lexa 90. Lupoměský), Michal, Kop, Winkler, Hadaščok (75. Kočka), Horský (75. Meskhi), Machotka (59. Málek), Hudák, Kuľha
FK Přepeře: Truksa – Neyra De Pinho, Pavlata, Tvaroha (80. Šťovíček), Martan, Pour (46. Rozkovec), Daníček, Janošík, Bulíř, Novák (66. Dočekal), Strnad (80. Marijanovic)
Branky: 30. (pen.) a 63. Hudák – 21. Novák. Rozhodčí: Jansa – Fojtík, Beneš. ŽK: 28. Lehoczki, 45+1. Michal, 65. Hasalík, 80. Lexa – 61. Rozkovec, 90+3. Truksa. Diváci: 100.

Reportáž

Úvodní vzájemný duel sezony nabídl gólovou podívanou a také pořádné drama. Tehdy se v srpnu minulého roku Slovan dostal v 75. minutě do vedení 2:1, aby o něj záhy přišel a nakonec rozhodl brankou v 85. Jakub Winkler. Teď se podobné role ujal jeho jmenovec Hudák.

Úvodní gól duelu vstřelil po dvaceti minutách hry Daniel Novák. Ten zužitkoval rohový kop a poslal Přepeře do vedení. Z náskoku se aktuálně předposlední celek skupiny B ČFL neradoval dlouho. Po půlhodině hry byl nařízen pokutový kop po faulu na kapitána Vojtěcha Hadaščoka. Míč si postavil na penaltový puntík Hudák a prostřelil Truksu.

Vyrovnaný duel převážil na stranu Slovanu až v polovině druhého poločasu opět Jakub Hudák, který využil pěkné individuální akce Filipa Horského, bylo to 2:1. V závěru duelu tasil několik dobrých zásahů brankář Lukáš Hasalík, skóre se už neměnilo. Naše mužstvo po zisku tří bodů zůstalo na osmé příčce, rapidně se však vzdálilo spodnímu patru tabulky. Další duel odehraje výběr kouče Jakuba Haranta za týden, v neděli ho přivítají druhé Zápy.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Ohlasy trenérů

Jakub Harant (FC Slovan Liberec): „Máme radost ze zisku tří bodů. I přes postavení soupeře v tabulce jsme věděli, že nás čeká těžký zápas, což se potvrdilo. V první půli jsme srovnali zásluhou Hudáka z penalty po faulu na Hadaščoka. Druhý poločas rozhodl druhou brankou v zápase Hudák po hezké individuální akci Horského. V závěru nás podržel také brankář Hasalík.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FCC Penzion Eva
Mediální partneři
Náš region Rádio Impuls