FC Slovan Liberec | Pro fanoušky Slovanu zlevněné permanentky, pro fanoušky Sparty Západní tribuna
Menu Další Zavřít Zavřít
21.08.2023

Pro fanoušky Slovanu zlevněné permanentky, pro fanoušky Sparty Západní tribuna

marketing
Liberec - V neděli 3. září od 15 hodin se na stadionu U Nisy odehraje atraktivní duel proti pražské Spartě. V tomto článku se dočtete informace k předprodeji vstupenek a novým cenám permanentek.

Zlevněné permanentky

Před duelem se Spartou jsme se rozhodli nabídnout našim fanouškům permanentky na zbytek sezony za snížené ceny! Zajistěte si své místo nejen na nejbližší zápas, ale i na zbytek sezony, včetně nadstavbové části. Aby si zájemci o permanentku mohli vybrat místa, bude začátek prodeje jednorázových vstupenek na Spartu spuštěn až o nadcházejícím víkendu.

V tomto týdnu bude probíhat prodej permanentek jak online, tak osobně v provozní době fanshopu. Permanentku si můžete uložit v nové mobilní aplikaci, ale máte i možnost vyzvednout si plastovou kartičku ve fanshopu - provozní dobu najdete zde.

Aktuální ceník permanentek

(seniorské a dětské permanentky lze koupit jen osobně ve fanshopu, v online prodeji dostupné nejsou)

Vstupenky pro domácí

Online předprodej jednorázových vstupenek na Spartu pro naše fanoušky odstartuje v pátek 25. srpna. Na domácí tribuny (Hlavní, Severní a Východní) bude nákup možný jen po registraci osobního fanouškovského účtu FCSL-ID. Cena v online předprodeji bude 400 Kč, v den zápasu pak 500 Kč.

Vstupenky pro hosty

Prodej vstupenek pro fanoušky hostů, na Západní tribunu (s kapacitou více než 2000 míst) již nyní probíhá na tomto odkazu.

Nákup vstupenek na Západní tribunu je možný bez registrace! Cena je stejná jako pro domácí fanoušky, tedy v online předprodeji 400 Kč, v den zápasu pak 500 Kč.

Upozorňujeme, že fanoušci se sparťanskými symboly nemusí být vpuštění na jinou než Západní tribunu, a pokud tato jejich tribuna nebude vyprodaná, mohou tam být převáděni z ostatních tribun.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KB Design Pneu Hnídek
Mediální partneři
Rengl rtm plus