FC Slovan Liberec | Přijďte si užít fanzonu pro celou rodinu před zápasem s Karvinou!
Menu Další Zavřít Zavřít
06.03.2024

Přijďte si užít fanzonu pro celou rodinu před zápasem s Karvinou!

marketing
Liberec - Ani při sobotním duelu proti Karviné nebude před hlavním vchodem na stadion U Nisy chybět předzápasová fanzona pro malé i velké. Začínáme už v 13:30. Nezapomeňte na to, že děti do 15 let mají na zápas vstup zdarma! Vstupenky pro dospělé stojí 250 Kč v online předprodeji a 300 Kč v den zápasu.

Online prodej vstupenek

Soutěže o ceny

Chcete se zúčastnit poločasové soutěže? "Kvalifikace" tentokrát proběhne v rámci předzápasové fanzony na umělé trávě (v době mezi 13:30-14:30), kde si budete moct vyzkoušet připravené dovednostní soutěže. Když se vám v nich zadaří, dostanete se mezi kandidáty, z nichž pak maskot Slovánek vylosuje jak účastníky "finálové" poločasové soutěže, tak výherce ostatních cen.
Pouze v případě výrazně nepříznivého počasí nahradí kvalifikaci z fanzony soutěžní otázka, kterou rozešleme jako notifikaci v naší aplikaci, jíž si můžete stáhnout zde.

Autogramiáda

Tentokrát se můžete těšit i na autogramiádu s hráči A-týmu, kteří do sobotního utkání nebudou moct zasáhnout. Jména se proto dozvíte až na místě. Podepisovat se budou po čtrnácté hodině.

Herní koutek XBOX

Vedle recepce si před zápasem budete moct vyzkoušet novou hru EA Sports FC 24, tentokrát netradičně na platformě XBOX.

EA FC 24

Branka s maskotem

Pro menší děti bude opět připravena nová branka s maskotem a pěkné ceny od Centra Babylon za přesné trefy.

Branka s maskotem

Food trucky

Ve fanzoně nebudou opět chybět ani dva foodtrucky. Jeden s už tradičním sortimentem v podobě burgerů, sekané v housce atd. Ve druhém si zase budete moct dát palačinky, langoše a jiné dobroty.

food trucky

Malování na tváře

Ani tentokrát nebude ve fanzoně chybět dětmi žádané malování na tváře. Tentokrát budou menší motivy dokonce zdarma, tak neváhejte a přijďte včas, ať na vaše děti vyjde řada.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Naše pekárna Crytur
Mediální partneři
Hattrick Hitrádio Contact